Γούνα, πύθωνας και διαφάνειες με υπογραφή Valentino

Γούνα, πύθωνας και διαφάνειες με υπογραφή Valentino

Κυκλοφόρησε η νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Valentino για τον επόμενο χειμώνα με την υπογραφή του φωτογράφου David Sims.

Τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι είναι οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Valentino για τον επόμενο χειμώνα. H Ruby Aldridge (την είδαμε εκτός από τα ντεφιλέ των Yves Saint Laurent και Valentino και στο editorial «Suggestions» της ιταλικής Vogue), η Monika 'Jac' Jagaciak (φωτογραφήθηκε και για τη νέα καμπάνια Dolce & Gabbana), η Caroline Brasch Nielsen (πόζαρε και για την ανοιξιάτικη καμπάνια Valentino), η Sara Blomqvist (σχετικά νεοαφιχθείσα στο χώρο με συμμετοχή όμως ήδη σε καμπάνια της Missoni αλλά και στο ανοιξιάτικο Prada lookbook) και ο Kim Dall Armi (με θητεία ήδη στα ντεφιλέ των Viktor & Rolf, Bottega Veneta και Roland Mouret) πόζαραν στο φακό του iconic David Sims (είναι ο άνθρωπος που κρύβεται και πίσω από το συλλεκτικό εξώφυλλο του περιοδικού Another Magazine) και μας έκαναν την εισαγωγή στο τι θα φορεθεί τον επόμενο χειμώνα.

Ακόμη, λοιπόν, και αν είστε σε κάποια παραλία και απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως το δέρμα πύθωνα και η γούνα είναι τα απόλυτα trend της επόμενης σεζόν.