Επτά vintage trends στα κοσμήματα που έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα

Sabine Camhi
Επτά vintage trends στα κοσμήματα που έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα

Όλες οι νέες τάσεις που επιβάλλει η νέα σεζόν... δεν είναι και τόσο «νέες».

Όλες οι γυναίκες έχουμε, ως γνωστόν, μεγάλη αδυναμία στα κοσμήματα. Τα κοσμήματα μπορούν να δώσουν στυλ, και άποψη στο ντύσιμό σου και να απογειώσουν μέχρι και το πιο αδιάφορο look. Για τους vintage lovers και τους συλλέκτες όμως, τα κομμάτια από το παρελθόν συνοδεύονται με μία ιστορία που τα καινούργια σχέδια δεν διαθέτουν.

Το χαρακτηριστικό της τάσης των vintage κοσμημάτων είναι ότι έχει χαρακτήρα. Κοσμήματα γούρια και ευφάνταστα σχέδια από τα ’90s είναι κάποια από τα πιο περιζήτητα κομμάτια. Όσο πιο παλιά είναι τόσο πιο σπάνια, ιδιαίτερα και πολύτιμα.

Παρ’ όλα αυτά, όταν ψωνίζεις για vintage σχέδια, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Πρέπει να είσαι σίγουρη πως θα επενδύσεις σε κομμάτια που θα φορέσεις και θα αγαπήσεις και όχι απλώς να τα αγοράσεις επειδή είναι on trend. Αν είσαι συλλέκτης, κάνε όση περισσότερη ερεύνα μπορείς για ένα κομμάτι πριν το αγοράσεις και συνεργάσου με έναν έμπορο τέχνης που εμπιστεύεσαι.

Επιπλέον, για να διασφαλίσεις ότι τα vintage κοσμήματα μοιάζουν μοντέρνα και κομψά, υπάρχουν πολλά απλα tips να ακολουθήσεις για expert layering από πολλά κολιέ στο λαιμό μέχρι και δαχτυλίδια σε κάθε δάχτυλο.

Με αυτά τα tips, συνέχισε παρακάτω για να ανακαλύψεις τα επτά trends κοσμημάτων που κυριαρχούν αυτήν την σεζόν.

Δες επίσης: Επτά tips για να κάνεις οικολογικό shopping το 2021