Το πιο δημοφιλές ρούχο του φετινού χειμώνα είναι και παρά πολύ ζεστό

Sabine Camhi
Το πιο δημοφιλές ρούχο του φετινού χειμώνα είναι και παρά πολύ ζεστό

Το πιο καυτό κομμάτι της σεζόν!

Μέχρι τώρα, όλοι ξέρουμε πως το North Face Nuptse παλτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χειμωνιάτικα κομμάτια. Μόνο αυτήν τη σεζόν, το puffer jacket, που το είδαμε για πρώτη φορά την δεκαετία των ‘90s, φορέθηκε από την Emily Ratajkowski και την Bella Hadid, μεταξύ πολλών άλλων. Η North Face συνεργάστηκε επίσης με τον οίκο Gucci και τον οίκο MM6 Maison Margiela. Τα μπουφάν-αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας, φορέθηκαν από την J.Lo και την Jodie Turner-Smith, ενώ τα προϊόντα της δεύτερης διαφημίστηκαν από την Bella Hadid και την Hailey Bieber.

Σύμφωνα με την fashion μηχανή αναζήτησης, Lyst, η οποία βασίζει τα αποτελέσματά της σε έρευνες που εξετάζουν τις καταναλωτικές συνήθειες περισσότερων από 100 εκατομμυρίων ανθρώπων, τόσο οι γυναικείες όσο και οι ανδρικές εκδοχές του North Face παλτού, ήταν τα κορυφαία προϊόντα στην αναζήτη του ιστότοπου. Αυτό βασίστηκε στον αριθμό των αναφορών στα κοινωνικά μέσα, των αναζητήσεων, των page views, των αλληλεπιδράσεων και των πωλήσεων σε χιλιάδες διαδικτυακά καταστήματα. Η αναφορά αναφέρει επίσης ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Lyst που το ίδιο ακριβώς προϊόν βρισκόταν στην πρώτη θέση για τις κατηγορίες και των ανδρών και των γυναικών.

Αυτά τα αποτελέσματα ακολουθούν μια άλλη αναφορά του Lyst από τον Νοέμβριο, στην οποία αναφέρθηκε ότι η αναζήτηση για τα North Face puffer jackets αυξήθηκε κατά 150% από μήνα σε μήνα ενώ η ζήτηση για το Nuptse puffer, συγκεκριμένα, αυξήθηκε κατά 71%.

Αν και αυτός ο χειμώνας ήταν ιδιαίτερα καλός για τη North Face, το Nuptse jacket ήταν πάντα στην μόδα. Την δεκαετία του '90 ήταν πολύ δημοφιλές επίσης αφού φορέθηκε από τους ράπερ LL Cool J και Method Man, ενώ αργότερα, από διασημότητες όπως η Jennifer Aniston, η Halle Berry και πολλές ακόμη.

Δες επίσης: Δες πώς 5 celebrities «αναβάθμισαν» τα ρούχα που φορούν μέσα στο σπίτι