Τα παπούτσια του χειμώνα είναι ήδη εδώ

Τα παπούτσια του χειμώνα είναι ήδη εδώ

Ο γνωστός οίκος, Jimmy Choo που όλες οι γυναίκες λάτρεψαν κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από τη εικονική καμπάνια του για την επερχόμενη σεζόν.

Νεοϋορκέζικος αέρας από το 70, το ιστορικό ξενοδοχείο Waldorf Astoria και ο επιδραστικός φωτογράφος Steven Meisel είναι ο δυναμικός συνδυασμός πίσω από τη νέα καμπάνια του πασίγνωστου οίκου παπουτσιών, Jimmy Choo.

Το brand που ανέδειξαν τα πόδια της Carrie Bradshaw του Sex and the City δίνει στο super model, Raquel Zimmermann το ρόλο της μοιραίας γυναίκας που βρίσκεται ως incognito diva σε ένα ξενοδοχείο με τη σχέση της δίνοντας στην καμπάνια την αίσθηση της σύγχρονης απόδοσης των ρόλων της Catherine Deneuve και των υπόλοιπων femmes fatales του γαλλικού κινηματογράφου.

Η Tamara Mellon, που είναι υπεύθυνη και για αυτή τη συλλογή του οίκου Jimmy Choo, δίνει στον κόσμο της μόδας μία από τις ενδιαφέρουσες συλλογές παπουτσιών που εμπνέεται από τη γυναίκα που δεν ξεχνά ποτέ το δυναμισμό της και την κομψότητα στο look της. Η δύναμη των εικόνων της καμπάνιας είναι αρκετές για να τινάξετε τις οικονομίες σας στον αέρα για ένα και μόνο ζευγάρι παπούτσια Jimmy Choo.