Δύο από τα πιο αγαπημένα μας urban brands συνεργάζονται και δημιουργούν τα sneakers της χρονιάς

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δύο από τα πιο αγαπημένα μας urban brands συνεργάζονται και δημιουργούν τα sneakers της χρονιάς

Αν συλλέγεις αθλητικά με τον ίδιο ζήλο που μικρές μαζεύαμε αυτοκόλλητα, τότε αυτά τα καινούργια παπούτσια πρέπει να τα δεις.

SP21 Authentic QLT OpeningCeremony LineUp
SP21 OpeningCeremony L1890044 F

Eπειδή σε ό,τι αφορά τα sneakers στη μόδα ισχύει ο άγραφος κανόνας που λέει πως «ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό» πάντα ψάχνουμε με προσοχή τις νέες τάσεις και τις καινούργιες κυκλοφορίες που μπορούν «να φέρουν» το επόμενο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών στην ντουλάπα μας. Και αυτόν τον μήνα η αναζήτησή μας έφερε καλά νέα για τους απανταχού sneaker lovers σε όλο τον πλανήτη.

Τα θεμέλια του collaboration που ανακαλύψαμε έχουν στηθεί πίσω στο 2014. Από τότε η Vans και το brand Opening Ceremony έχουν παρουσιάσει κάποια κοινά projects, με βάση τη δημιουργική έκφραση και τη συνεργασία. Αυτό τον Φεβρουάριο, τα δύο αγαπημένα labels συναντιούνται ξανά για την κυκλοφορία της πρώτης κοινής συλλογής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ παγκοσμίως. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα Vans stores και επιλεγμένους συνεργάτες χονδρικής σε όλο τον κόσμο.

H Opening Ceremony ξεκίνησε το 2002 ως ένα δημιουργικό, multi-brand σημείο λιανικής που αντλούσε έμπνευση από τις αξίες της εξερεύνησης και της φιλίας. Από τότε, έχει αναδείξει πολλές μοναδικές και διαφορετικές οπτικές ανθρώπων και χωρών σε όλο τον κόσμο. Οι ιδρυτές Humberto Leon και Carol Lim, δύο καταξιωμένοι πλέον σχεδιαστές στον χώρο τους, έχουν υποστηρίξει τις διαφορετικές “φωνές” και έχουν διευρύνει τα όρια, που συχνά φτάνουν πέρα από τον κόσμο της μόδας. Στην πρώτη γραμμή στο χώρο της μόδας για δεκαετίες, οι Carol και Humberto συνεχίζουν να τιμούν τη μακροχρόνια συνεργασία τους με τη Vans, αυτή τη φορά σε παγκόσμια κλίμακα.
Info: Η συλλογή Vans x Opening Ceremony θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένα σημεία λιανικής, vans.eu/openingceremony.