Το outfit που θα βλέπουμε το 2021, δεν είναι και το πιο εύκολο να φορεθεί

Το outfit που θα βλέπουμε το 2021, δεν είναι και το πιο εύκολο να φορεθεί

Όντας αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό και επαγγελματικό στη θέαση, αυτό το σύνολο σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Στις αρχές κάθε χρόνου, παρατηρούμε όλα τα νέα entries που προτείνει κάθε σχετικός τομέας, ώστε να έχουμε μία άποψη για τις επιρροές που θα δεχτεί το στυλ μας. Οι celebrities, οι influencers, οι διάσημοι οίκοι μόδας φαίνεται να ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να δουν, οπότε το μόνο που μένει σε εμάς είναι να παρακολουθήσουμε τα τεκταινόμενα και να προβούμε στις ανάλογες ενέργειες.

Φυσικά, το ότι ένα trend θα κυριαρχήσει δε σημαίνει απαραίτητα ότι η κάθε μία από εμάς θα το υιοθετήσει. Αρχικά, μπορεί να μην είναι του γούστου της ή, και να είναι, μπορεί να μην της ταιριάζει.

Σε κάθε νέα εισαγωγή στυλ, λοιπόν, αναπόφευκτα θα γίνει ο απολογισμός σχετικά με το κατά πόσο αυτή ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας αλλά και στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ενταχθεί στην γκαρνταρόμπα μας.

Κάπως έτσι, φτάσαμε στη φετινή χρονιά που μετά δυσκολιών και αλλαγών συνεχίζει να προχωράει μπροστά και να μας συστήνει μία τάση που θα κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες. Ένα outfit που οπτικά συνδυάζει το επαγγελματικό με το καθημερινό με έναν τόσο ιδιαίτερο τρόπο που σε κάνει να αμφιβάλλεις σχετικά με το πόσο συχνά και πού μπορείς να το φορέσεις.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας έχουν ήδη σταθεί στο πλευρό αυτής της τάσης, η οποία συνοψίζεται στο όνομα tailored suit, με τη διαφορά ότι περιλαμβάνει ένα σακάκι και αντί για παντελόνι, βερμούδα. Παρά την προσπάθεια για έναν πιο business χαρακτήρα -που πράγματι υπάρχει-, το εν λόγω σύνολο φοριέται ευκολότερα για μία πιο εντυπωσιακή street style εμφάνιση ή και για έναν πιο influencer style αέρα.

Επισκέψου την παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις προτάσεις που έχουν κυκλοφορήσει αναφορικά με αυτό το στυλ.

Δες επίσης: Οκτώ TikTok fashion influencers που πρέπει να ακολουθήσεις αμέσως για στυλιστικά tips