To κινηματογραφικό ταξίδι της μόδας για φέτος αρχίζει και τελειώνει σε αυτήν τη συλλογή

Διονυσία Καλαποθαράκου
To κινηματογραφικό ταξίδι της μόδας για φέτος αρχίζει και τελειώνει σε αυτήν τη συλλογή

Που μπορείς να κάνεις τώρα δική σου με έκπτωση!

Το fashion brand «RIEN by Penny Vomva» αποκάλυψε για ακόμα μια σεζόν, μια εντυπωσιακή συλλογή, που προ(σ)καλεί κάθε γυναίκα να «σπάσει» τους συμβατικούς κανόνες της μόδας και να ξεκινήσει «το δικό της ταξίδι», έστω και νοητά σε καιρό πανδημίας.

5Y0A5235

Εμπνευσμένη από το πάθος για τα ταξίδια και την ανάγκη για self-discovery και επαναπροσδιορισμό, η χειμερινή συλλογή που μπορείς να βρεις τώρα online με μεγάλη έκπτωση, είναι μια όαση ανανέωσης, που μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφική μεταφορά του Tarantino, διατηρώντας παράλληλα τη boho/chic αισθητική που συντροφεύει διαχρονικά το brand.

Όλοι χρειαζόμαστε μια νοητή απόδραση εν μέσω lockdown και η μόδα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά ταξίδια που μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας, κάθε φορά που ντυνόμαστε. Με έντονες αναφορές στα 70s glam και με vibes, που συνδυάζουν την περιπλάνηση στην καλιφορνέζικη έρημο και την αναμελιά του Palm Springs, αυτή η συλλογή είναι ένα desert safari που αξίζει να βιώσεις!

5Y0A5650

Βελούδο, κρόσσια, εντυπωσιακά κεντήματα, ρομαντικά prints, faux fur και εκλεπτυσμένα υφάσματα από το εξωτερικό, αποτελούν τα key pieces της νέας συλλογής, ενώ η χαρακτηριστική minimal αισθητική του brand και τα ζεστά χειμερινά χρώματα, συνθέτουν μια animated διάθεση, που υπόσχεται να χαρίσει fashion inspiration για την υπόλοιπη, ανοιξιάτικη σεζόν.

Η συλλογή λέγεται «Οn My Way» αποτελεί την αρχή αυτού του ατμοσφαιρικού ταξιδιού και ο τελικός προορισμός της, θα αποκαλυφθεί σε λίγο καιρό μέσα από την καλοκαιρινή κολεξιόν του αγαπημένου, ελληνικού brand. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, αυτή η collection είναι μια περιπέτεια, που περιμένει να την εξερευνήσεις αλλά και ο πιο fashionable τρόπος να εμπλουτίσεις τώρα στις εκπτώσεις την γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια διαχρονικά και πιστά στο αιώνιο boho πνεύμα των πιο στυλάτων κοριτσιών!
Δες επίσης: Θα κόψεις πίτα στο Zoom με τη δουλειά σου; Δες τι πρέπει να κάνεις για να είσαι εντυπωσιακή!