Μία νέα συλλογή ρούχων σε μετατρέπει σε πρωταγωνίστρια του Gossip Girl

Μία νέα συλλογή ρούχων σε μετατρέπει σε πρωταγωνίστρια του Gossip Girl

Ριχτά φορέματα, μεταλλικές λεπτομέρειες, σε μία μοντέρνα vintage αισθητική.

Θυμάσαι το 2007 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς του CW Gossip Girl; Ανεξάρτητα με το αν σου άρεσε η ιστορία ή με το αν θεώρησες κατάλληλη τη σκηνοθεσία ή το cast, ένα είναι το πράγμα που δε χωράει κανενός είδους debate: οι ενδυματολογικές επιλογές των χαρακτήρων.

Όταν έβλεπες την Blair Waldorf, για παράδειγμα, μιλούσες για ένα κορίτσι φανερά στυλάτο, ίσως πολύ περισσότερο από αυτό που θα φάνταζε ταιριαστό για μία μαθήτρια σχολείου. Βλέπαμε pencil φούστες, monster collars, συνδυασμούς με έντονα prints και τις statement κορδέλες στα μαλλιά που πάντα ταίριαζαν αρμονικά με το σύνολο.

Με την αναβίωση της σειράς από το HBO, αυτή sorority λογική και αισθητική της σειράς ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο. Σε αυτό το κλίμα, η Alice + Olivia, μία σύγχρονη εταιρεία ρούχων με βάση τη Νέα Υόρκη και σχεδιάστρια τη Stacey Bendet, παίρνει έμπνευση από την αγαπημένη σειρά για να δημιουργήσει μία συλλογή – ύμνο στο εικονικό στυλ της Blair και της Serena.

Οι απανταχού Upper East Siders πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, καθώς η συλλογή γίνεται σε συνεργασία με τον original costume designer του Gossip Girl, Eric Daman. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει ουσιαστικά τόσο το στυλ όσο και την ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων, οπότε μπορεί να αποδώσει με ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια και βάθος και το παραμικρό χαρακτηριστικό.

Εντυπωσιακά ρούχα, ριχτά φορέματα, lingerie dress, μεταλλικά υφάσματα, loafers και δερμάτινες μπότες σε μία συλλογή που δε θα εκτιμήσουν μόνο οι λάτρεις της σειράς, αλλά και όσοι αγαπούν το μοντέρνα vintage ντύσιμο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω συλλογή.

Δες επίσης: Πώς αυτός ο καθρέφτης έχει αλλάξει τον τρόπο που βγάζουμε selfies