Πώς αυτός ο καθρέφτης έχει αλλάξει τον τρόπο που βγάζουμε selfies

Πώς αυτός ο καθρέφτης έχει αλλάξει τον τρόπο που βγάζουμε selfies

Οι mirror selfies έχουν κατακτήσει τα social media και αυτός ο καθρέφτης τις απογειώνει.

Το μέγεθος της δυναμικής εισόδου του καθρέφτη στις ζωές μας δε χρειάζεται καν να το περιγράψουμε. Πρόκειται για ένα διακοσμητικό στοιχείο που έπαψε εδώ και πολύ καιρό να αποτελεί μόνο αναπόσπαστο στοιχείο του deco. Αυτό που σαφώς αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου, δίνοντας βάθος αλλά και γούστο στο μέρος του τοίχου που κοσμεί.

Σήμερα, ένας καθρέφτης αποτελεί πολλές περισσότερες λειτουργίες. Αρχικά, είναι ο τρόπος με τον οποίο ελέγχουμε το outfit που δημιουργούμε, οπότε από μόνο του αυτό αποτελεί έναν πολύ σημαντικό λόγο για να το έχουμε στην ντουλάπα μας. Μέσω της εικόνας μας σε αυτόν είναι που θα μπορέσουμε να βάλουμε τις τελικές πινελιές ενός matching outfit και να διορθώσουμε αυτά που με την απλή εφαρμογή των ρούχων δεν είναι ορατά.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας άλλος λόγος που χρησιμοποιούμε τους καθρέφτες: Οι -mirror- selfies. Και εσύ θα έχεις παρατηρήσει την πληθώρα των φωτογραφιών στο feed σου, όπου φιλικά πρόσωπα ή influencers ποζάρουν μπροστά στο αγαπημένο item του δωματίου.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, παρατηρούμε όλο και περισσότερο την εμφάνιση φωτογραφιών με την mirror selfie να φιλοξενείται σε έναν wavy καθρέφτη. Αυτό ουσιαστικά δείχνει με διαφορετικό τρόπο το τελικό αποτέλεσμα, προσδίδοντας μία πιο καλλιτεχνική αισθητική.

Οι εν λόγω καθρέφτες, ακριβώς επειδή κόβουν μέρος του αποτελέσματος, μπορούν πολλές φορές ακόμα και να δείξουν πιο λεπτό το σώμα της εικονιζόμενης, αφού επιτρέπουν την πόζα ακόμα και στα άκρα του καθρέφτη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει σε γνωστούς λογαριασμούς και να εμπνευστείς ενδεχομένως για μία νέα προσθήκη στη συλλογή σου.

Δες επίσης: Τα Dr. Martens με κάλτσες είναι ο συνδυασμός που δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας