Oι τσάντες με χοντρή αλυσίδα είναι το must have item της επόμενης σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oι τσάντες με χοντρή αλυσίδα είναι το must have item της επόμενης σεζόν

Και ένα ελληνικό brand, το «La Chaîne», σχεδιάζει τις καλύτερες που έχουμε δει.

To made in Greece brand «La Chaine», δημιουργήθηκε το 2018 από την Ελένη Μπουγιουκλή, γνωστή στην fashion κοινότητα ως @fashionellblog με πάνω από 20.000 followers. Mία γυναίκα που αποδεδειγμένα γνώριζε από μόδα, ήξερε και πως να δημιουργήσει ένα αξεσουάρ τόσο μοναδικό που θα αρκούσε να το προσθέσεις και στο πιο μίνιμαλ σύνολο για να έχεις ένα statement look χωρίς καμία «υπερπροσπάθεια».

https://www.instagram.com/p/CKKCf0plSxF


Πηγή έμπνευσης για αυτές τις χαρακτηριστικές It-bags που θα δεις στην παρακάτω και έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό τους τα χερούλια τους, αποτελεί ο σύνδεσμος των κρίκων μιας αλυσίδας. «Υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα σε κάθε κρίκο, πρέπει να βλέπουμε την ίδια τη ζωή ως μια μεγάλη αλυσίδα και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή της», μας είπε η Ελένη.

Η συλλογή «La Chaine», αποτελείτε από ζώνες και τσάντες, που έχουν σαν χαρακτηριστικό τις κοκάλινες αλυσίδες. Minimal και γεωμετρικά σχέδια σε ιδιαίτερα χρώματα όπως το μπεζ, το κόκκινο, το μαύρο, το χρώμα της μέντας, το μπορντό, το πορτοκαλί, το ταμπά, το σιέλ και το dove grey, μπορούν να προσθέσουν μικρές δόσεις κομψότητας και fashion forward αισθητική σε κάθε σου look, όλες τις εποχές του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/CLbhqHDh0vK

Το διακριτικό τους μέγεθος τις κάνει ιδανική επιλογή και για το πρωί αλλά και για το βράδυ (όταν οι βραδινές εμφανίσεις ξαναμπούν στη ζωή μας θα καταλάβεις την χρηστικότητά τους) και το ιδιαίτερο design τους τις κάνει πραγματικά key pieces για τα outfit μας όλο τον χρόνο, χειμώνα αλλά και καλοκαίρι. Ο «κρίκος αυτή της αλυσίδας» έχει ελληνική υπογραφή και από ότι φαίνεται θα ενώσει τα «κομμάτια της μόδας» που μας απασχολούν όλες!
Δες επίσης: Mήπως τώρα που κάνει κρύο αυτά τα σκανδιναβικά fashion trends θα σε σώσουν;