Mήπως τώρα που κάνει κρύο αυτά τα σκανδιναβικά fashion trends θα σε σώσουν;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mήπως τώρα που κάνει κρύο αυτά τα σκανδιναβικά fashion trends θα σε σώσουν;

Ναι, το layering είναι ανάμεσα σε αυτά.

Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης ήταν το έναυσμα που χρειαζόμασταν εν μέσω πανδημίας για να ασχοληθούμε πάλι για λίγο με τις τάσεις και πιο συγκεκριμένα με τις τάσεις του επόμενου χειμώνα. Τα trends που «ξεπήδησαν» από τις συλλογές των ανερχόμενων Σκανδιναβών σχεδιαστών μόδας ήταν μία σύγχρονη ωδή στον μινιμαλισμό και στη διαχρονική απλότητα. Και τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του scandi style.

Δεν είναι όμως μόνο οι νέες, χειμερινές τάσεις που έρχονται από τις πιο βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες που διεκδικούν την προσοχή μας, είναι και όλα αυτά τα trends που έχουν ξεχωρίσει εδώ και χρόνια οι κομψές κυρίες που περνάνε τους περισσότερους μήνες της ζωής τους μέσα σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Μία συνθήκη που εδώ στην Ελλάδα ζήσαμε και εμείς αυτές τις ημέρες και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι πως μας φάνηκε πρωτόγνωρη.

Γι’ αυτό, λοιπόν, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα πιο διαχρονικά και ιδιαίτερα επίκαιρα (εν μέσω «Μήδειας») scandi fashion trends που μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ αυτές τις ημέρες που έχει πολικές θερμοκρασίες και το να βγεις από το σπίτι ακόμα και για τις πιο απλές δουλειές, φαντάζει Γολγοθάς. Όπως θα δεις όλα μπορείς να τα εφαρμόσεις με ρούχα και αξεσουάρ που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και να κάνεις τη διαφορά με το επόμενο αμιγώς χειμωνιάτικο look σου!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μπότες με γούνα για αυτές τις πολύ κρύες ημέρες