Η Rihanna μετέτρεψε ένα δείγμα πολιτισμού σε ένα άψυχο στυλιστικό αξεσουάρ

Η Rihanna μετέτρεψε ένα δείγμα πολιτισμού σε ένα άψυχο στυλιστικό αξεσουάρ

Η τραγουδίστρια κατηγορείται για πολιτισμική ασέβεια και δεν είναι η πρώτη φορά.

Όλοι ξέρουμε πια ότι η Rihanna είναι ένα αρκετά ατίθασο πνεύμα. Σε κάθε τομέα. Θέλει να κάνει αυτό που θέλει χωρίς να προβληματίζεται ιδιαίτερα από καλούπια της κοινωνίας, οπότε πολλές φορές οι κινήσεις και οι πράξεις της βρίσκονται στο προσκήνιο ως αντικείμενα σχολιασμού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί με κάτι που θεωρεί ανάρμοστο. Στην περίπτωση της Rihanna, δύο χρόνια πριν, το 2019, δημιουργήθηκε σάλος μετά τις πόζες της με Κινέζικα ρούχα και στολίδια. Η φωτογράφιση έγινε στα πλαίσια του παντρέματος της δυτικής με την ανατολική κουλτούρα, όμως γρήγορα οδήγησε σε κατηγορίες για πολιτισμική εκμετάλλευση.

Πρόσφατα, ωστόσο, άλλη μία φωτογραφία της βρέθηκε να δέχεται πυρά για το ίδιο θέμα. Σε αυτήν, η Rihanna ποζάρει στον φακό φορώντας μόνο ένα σατέν lingerie σορτσάκι της συλλογής της, Savage X Fenty, και ένα περιδέραιο με τον Ινδό θεό Ganesha.

Αυτή η εικόνα κατευθείαν προκάλεσε τον εκνευρισμό του κοινού, το οποίο άρχισε εκ νέου να την κατηγορεί περί ασέβειας και προσβολής, θυμίζοντάς της ότι αυτό που η ίδια χρησιμοποιεί ως ένα ακόμα αξεσουάρ για να προωθήσει το image της, για εκείνους είναι μεγάλο και σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού τους.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τα πιο καυστικά σχόλια που έγιναν για το γεγονός.

Δες επίσης: Γιατί, τελικά, ο οίκος Bottega Veneta εξαφανίστηκε από τα social media;