Η Swarovski γιορτάζει την 125η επέτειό της και κάνει ένα βήμα μπροστά με ένα νέο τολμηρό όραμα

Η Swarovski γιορτάζει την 125η επέτειό της και κάνει ένα βήμα μπροστά με ένα νέο τολμηρό όραμα

Η «νέα Swarovski» είναι ένα «Wonderlab» όπου η μαγεία συναντά την επιστήμη.

COLLECTION I ADWOA LUCENT
COLLECTION I ADWOA MILLENIA HYPERBOLA 01

Η Swarovski, που είναι διάσημη για τις πρωτοποριακές ιδέες της με τις οποίες δίνει λάμψη στον κόσμο της μόδας, της ψυχαγωγίας, της επιστήμης και του design, αλλά και ως σταθερή κινητήρια δύναμη όσον αφορά την κουλτούρα και το στυλ, μπαίνει πλέον από σήμερα σε μια νέα εποχή με ένα νέο σημαντικό όραμα. Αυτή η νέα εποχή ξεκινά με την ενοποίηση όλων των τμημάτων της επιχείρησης μέσα από μια συγκλονιστική ιδέα που φέρνει άμεσα στο προσκήνιο μια νέα πρόκληση αναδεικνύοντας απόλυτα τη δυναμική πτυχή της.

«Επί 125 έτη, η Swarovski είχε τη δύναμη να μεταμορφώνεται και να ανανεώνεται διαρκώς, παραμένοντας πάντα πιστή στην ταυτότητά της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτήν τη μεγαλειώδη ιστορία επιτυχίας μετατοπίζοντας το κέντρο βάρους της Swarovski στην προσιτή πολυτέλεια, προκειμένου να αναδειχτεί ως επωνυμία συνώνυμη του κρυστάλλινου τρόπου ζωής». — Robert Buchbauer.


WONDERLAB
Η φράση "Ignite your dream” είναι το νέο σύνθημα του κόσμου της Swarovski που ζωντανεύει στο φανταστικό Wonderlab. Έτσι οραματίζεται η Giovanna Engelbert, η πρώτη γενική Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, τον μοντέρνο κρυστάλλινο τρόπο ζωής: «ως ένα ανατρεπτικό εργαστήριο ανοικτό σε κάθε μορφή δημιουργικότητας, που μας καλεί όλους να αναδείξουμε τη μοναδικότητά μας και να συμμετέχουμε σε αυτό το φανταστικό ταξίδι. Το Wonderlab είναι μια ιδέα, ένα φανταστικό μέρος που εμπεριέχει όλα όσα αντιπροσωπεύει η Swarovski και θα συνεχίσει να αποτελεί πηγή έμπνευσής μας για πολλά χρόνια στο μέλλον», όπως αναφέρει η Giovanna. Συνεχίζοντας, συμπληρώνει «Το Wonderlab είναι το σημείο συνάντησης της επιστήμης με τη μαγεία, όπου η υπερβολή έρχεται σε αντίθεση με την κομψότητα, είναι ένα αίσθημα έκπληξης που όλοι θα πρέπει να βιώσουν καθώς τους προσκαλούμε στον νέο κόσμο της Swarovski». Μέσα από μια εκρηκτική προσέγγιση στα χρώματα, στα μεγέθη και στο styling, το νέο όραμα εκφράζεται πέρα από τα προϊόντα σε νέες εμπειρίες, εκδηλώσεις και νέα concept καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη Swarovski χάρη σε ένα νέο ριζοσπαστικό όραμα για τις επόμενες γενιές.

COLLECTION I
Η πρώτη έκφραση του Wonderlab ζωντανεύει στην πρώτη συλλογή της Giovanna Engelbert, COLLECTION I . «Ήθελα να πειραματιστώ με τη βασική γεωμετρία του κρυστάλλου και τις δυνατότητές του ως υλικού. Για μένα, τα πρώτα σκίτσα του Daniel Swarovski ήταν η απόλυτη έμπνευση, καθώς ανακάλυψα τη μαγεία των πρώτων εφευρέσεών του και κατανόησα τη δυναμική του ονείρου του να δημιουργήσει κάτι πρωτοφανές για τους ανθρώπους. Καθώς ξεκινώ το δικό μου δημιουργικό ταξίδι, εκτιμώ τη δύναμη των κοσμημάτων να μεταμορφώνουν και ήθελα να δημιουργήσω κομμάτια και ένα όραμα για το στυλ που θα μπορούσαν να αγκαλιάσουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες και να νιώσουν άνετα με τον τολμηρό, ξεχωριστό εαυτό τους».

COLLECTION I ADWOA MILLENIA HYPERBOLA 02

Σαν να καλλιεργήθηκε σε αυτό που η Giovanna ονομάζει «Μαθημαγικό κήπο», η συλλογή περιλαμβάνει κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια και κοσμήματα σώματος που αποτυπώνουν τις βασικές και συνάμα μαγικές ιδιότητες του κρυστάλλου. Η ευρηματική προσέγγιση ως προς την κλίμακα, την κοπή και το χρώμα δημιουργεί μια τολμηρή εκφραστική και ευέλικτη συλλογή που αγγίζει την υπερβολή και παροτρύνει τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους με μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας και παιχνιδιάρικη διάθεση.

COLLECTION I FADHI HARMONIA

MILLENIA
Εξίσου «must» για κάθε γκαρνταρόμπα όσο το λευκό T-shirt, αυτές οι τολμηρές και διαχρονικές πινελιές εκλεπτυσμού που αποτυπώνονται σε μια πανδαισία κοπών και χρωμάτων κατασκευάστηκαν για να φοριούνται παντοτινά, για ώρα και στιγμή σε βάθος χρόνου.
HYPERBOLA
Υπέροχα περίπλοκα εντυπωσιακά κομμάτια εμπνευσμένα από τα μαθηματικά μοτίβα προσδίδουν τη σωστή δόση καθηλωτικής πληθωρικότητας σε σχέδια εξίσου περίτεχνα και κομψά.
CONSTELLA
Το απόλυτο υλικό για ονειροπόληση. Οι κρυστάλλινοι αστερισμοί τοποθετημένοι σε λεπτές μεταλλικές ράβδους σε απροσδόκητους συνδυασμούς είναι ντελικάτοι σαν την αστερόσκονη και χαρίζουν αστρική λάμψη, προσδίδουν κομψότητα στην καθημερινότητα.
MATRIX
Καθώς το κρύσταλλο δίνει την εντύπωση ότι αποκτά σχήμα μπροστά στα μάτια σας, αυτά τα κομψά κομμάτια διαθέτουν απροσδόκητη πλαστικότητα εμπνευσμένη από την κίνηση των γεωμετρικών σχημάτων.
MESMERA
Γοητευτικές, θεσπέσιες και εξεζητημένες, αυτές οι σαγηνευτικές, πρωτοποριακές συστάδες κρυστάλλων ενώνουν πέτρες με μοναδικά σχήματα δημιουργώντας εντυπωσιακά κομμάτια για βραδινές εμφανίσεις.
HARMONIA
Τα υπερμεγέθη κρύσταλλα κοπής cushion σε κρεμαστό δέσιμο δημιουργούν την ψευδαίσθηση της κίνησης και μια μυστηριώδη αίσθηση αρμονίας για εξεζητημένες εμφανίσεις.
DULCIS
Η αντιπαράθεση της αιχμηρότητας με την απαλότητα, μέσα από το πρίσμα της Μοντέρνας Τέχνης, προσδίδει θαυμαστή γλυκύτητα στα σχέδια που θυμίζουν λαχταριστά γλυκά και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
CURIOSA
Η μετατροπή «Μαθηματικών» δομών σε απροσδόκητα σχήματα, είναι περίτεχνα με περίπλοκα σχέδια που εξάπτουν τη φαντασία σαν παράξενα αντικείμενα μελέτης.
GEMA
Η ευρεία γκάμα της εταιρείας από κρύσταλλα κοπής και πλούσια, έντονα χρώματα συνθέτει υπέροχα σετ. Τολμηροί τυχαίοι συνδυασμοί λίθων σε ένα καλειδοσκόπιο πρισμάτων προσφέρουν χαρά και είναι έτοιμοι να φορεθούν.

CHROMA
Κρύσταλλα που τοποθετούνται σε τολμηρές σειρές στην πιο αυθεντική χρωματική τους έκφραση. Όπως ένα υποδομημένο πρίσμα με πολυχρωμίες σε κλασικό λευκό περίγραμμα, αυτές οι δημιουργίες έλκουν τη γοητεία τους από την υψηλή κοσμηματοποιία και αφήνουν τη φαντασία να καλπάσει.
ORBITA
Μέσα από τον πειραματισμό με τα στοιχεία διπλής όψης που περιστρέφονται και μπορεί κανείς να τα θαυμάσει από όλες τις γωνίες, η ενδυματολογική προσέγγιση που χαρακτηρίζεται από προσήλωση στη λεπτομέρεια αναδεικνύει τα συμπληρωματικά σχήματα και χρώματα.
LUCENT
Τα εντυπωσιακά κρύσταλλα κοπής σε ζωηρές αποχρώσεις πολύτιμων λίθων είναι τα νέα «must» για τις τολμηρές γυναίκες με παιχνιδιάρικη διάθεση, που επιθυμούν να απογειώσουν ένα απλό σύνολο με μια πρόσθετη υπέροχη δόση πληθωρικότητας.
SOMNIA
Οι χάντρες συνδυάζονται με πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα σε αλυσίδες με τόνους «ombre» για μια μοντέρνα εκδοχή του σύγχρονου bohο στυλ.