Jet set με υπογραφή Louis Vuitton

Jet set με υπογραφή Louis Vuitton

Κυκλοφόρησε η pre fall καμπάνια του οίκου Louis Vuitton, η οποία ξεχειλίζει από πολυτέλεια και αίγλη, όπως ακριβώς προστάζει το γαλλικό maison.

H εικοσιτετράχρονη από τη Λευκορωσία Olga Sherer, πόζαρε στο φακό του Mark Segal (υπέγραψε και το συλλεκτικό εξώφυλλο με την iconic Arizona Muse στο περιοδικό Dazed & Confused) για τη νέα pre fall διαφημιστική καμπάνια του γαλλικού οίκου Louis Vuitton.

Στη νέα αυτή εκστρατεία, όλα έχουν να κάνουν με το retro chic jet set και τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς και για αυτό η Olga πόζαρε υπό την καλλιτεχνική επίβλεψη της designer director του maison Louis Vuitton, Julie de Libran, θυμίζοντας μας μια star του Hollywood από την παλιά καλή εποχή. Η φωτογράφιση έχει πολλά στοιχεία Art Deco και είναι εμφανώς επηρεασμένη τόσο από την έκθεση της Louise Bourgeois «The Fabric Works» στη Βενετία, όσο και από τις δεκαετίες του '20 και του '30.

Ιδιωτικά αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκίνητα και βαλίτσες, ρούχα και αξεσουάρ Louis Vuitton είναι ο κόσμος που κάθε γυναίκα θέλει να ζει μέσα!