H Rita Ora φόρεσε δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου για την παρουσίαση του νέου της CD

H Rita Ora φόρεσε δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου για την παρουσίαση του νέου της CD

O ταλαντούχος και καταξιωμένος, Έλληνας fashion designer, έφτιαξε για τη star ένα custom ρούχο διακοσμημένο με 20,000 χιλιάδες κρυστάλλους Swarovski.

Ακόμα μία μεγάλη διεθνής επιτυχία από τον «δικό μας» Bρεττό Βρεττάκο που έχει ντύσει με δημιουργίες του πολλές φορές στο παρελθόν την Beyoncé. Aυτήν τη φορά η σούπερ σταρ Rita Ora φόρεσε ρούχο του Βρεττού Βρεττάκου ειδικά φτιαγμένο για την παρουσίαση του νέου της CD σε ένα από τα μεγαλύτερα shows της Αυστραλίας, στο Sydney. Μια δημιουργία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, sexy και άκρως εντυπωσιακή! Ένα κρυστάλλινο κορσέ-body διακοσμημένο με 120,000 χιλιάδες κρύσταλλα στο χρώμα του αμέθυστου και ίδια γάντια κεντημένα με μοβ κρύσταλλα.
Το εντυπωσιακό look της Rita Ora ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι πανύψηλες μπότες, διακοσμημένο με 20,000 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski και αυτό στις ίδιες αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.



ora me vrettos


Μια τεράστια φούστα από μεταξωτό, κρεπ ύφασμα, με ουρά τριών μέτρων, σκεπάζει «σαν έκπληξη» την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ora η οποία είναι διακοσμημένη από ζώνη- κόσμημα στους ίδιους χρωματικούς τόνους με το υπόλοιπο σύνολο.

Ο σχεδιαστής σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο, κατάφεραν για μία ακόμα φορά να κάνουν μια μεγάλη συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες hot, pop stars του πλανήτη, συμπληρώνοντας την λίστα με τα διεθνή ονόματα όπου έχουν συνεργαστεί.

https://www.instagram.com/p/CMG7KoZHa6h

Επιλέγοντας ελληνικά brands σε αξεσουάρ παπουτσιών και κοσμημάτων όπως την εταιρεία @shoesuro και την Έλενα Κιάμου για τη δημιουργία στις μπότες και τον Frangos jewelry για την κρυστάλλινη ζώνη. Well done guys!
Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 boho ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την άνοιξη