Most Wanted: Tα 5 boho ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την άνοιξη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Tα 5 boho ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την άνοιξη

Λίγο «πνεύμα ελευθερίας» παραπάνω στην γκαρνταρόμπα μας, δεν έβλαψε ποτέ καμία!

«Boho ή bohemian»: όπως και να περιγράψεις αυτήν την τάση ξέρεις όταν αρχίζεις να την ακούς συχνά πως η άνοιξη και το καλοκαίρι πλησιάζει. Αυτό ακριβώς νιώθουμε και τώρα, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου και γι’ αυτό είπαμε να ξεκινήσουμε αυτήν την υποτονική περίοδο εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown με floral μοτίβα, mesh boots, οversized δερμάτινες τσάντες και όλα τα υπόλοιπο «πιο ποθητά» ρούχα και αξεσουάρ της εβδομάδας που θα τα βρούμε όλα συγκεντρωμένα στην παρακάτω gallery και στο custom gif μας.

Ρούχα για κορίτσια που είναι «ελεύθερα πνεύματα» και απολαμβάνουν να συνδυάζουν mini ή maxi φορέματα με liberty μοτίβα με τα αγαπημένα τους cowboy μποτάκια, να παίρνουν την hobo τσάντα τους, ένα denim jacket και ένα ζευγάρι μικρά, μεταλλικά γυαλιά ηλίου και να ξεκινούν τη μέρα τους με στυλ και καλή διάθεση. Γιατί σε αντίθεση με άλλα είδη ντυσίματος, όπως είναι το nerdy, το σοφιστικέ ή το minimal, το boho style είναι ικανό να μας κάνει να χαμογελάσουμε όταν κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη.

Και μία περίοδο σαν και αυτή που διανύουμε χρειαζόμαστε ωραία ρούχα, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε και θετική διάθεση! Διάλεξε ποια από τις πέντε προτάσεις μας θες να κάνεις δική σου και βάλε στην γκαρνταρόμπα σου όχι μόνο ένα από τα πιο hot fashion items της σεζόν, αλλά σίγουρα και ένα κομμάτι που θα φοράς για πάντα!
Δες επίσης: Screen Style: Τα πουκάμισα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε ένα Zoom call πρέπει να γίνουν δικά σου

boho

(Aπό αριστερά προς τα δεξιά:) Μποτάκια Migato www.migato.com, Φόρεμα attrattivo www.attrattivo.gr, Mαντήλι Vassia Kostara www.vassiakostara.com, Tσάντα get-E.V.E.N. www.get-even.com, Μπλούζα Η&Μ www.hm.com