Στον οίκο νυφικών Demetrios κάποια «παραμύθια» ζωντανεύουν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Στον οίκο νυφικών Demetrios κάποια «παραμύθια» ζωντανεύουν

Οι εμβληματικές νυφικές δημιουργίες 2021 του σχεδιαστή Demetrios θα σε μαγέψουν για ακόμη μία χρονιά. Η φετινή συλλογή Demetrios 2021, είναι glamorous, σικάτη, σέξι και φινετσάτη.

O οίκος νυφικών Demetrios, πραγματοποίησε το πρώτο bridal digital fashion show στην Ελλάδα. Σε ένα πανέμορφο και άκρως ανοιξιάτικο setting, στους χώρους του Νάσιουτζικ Mansion, 6 πανέμορφα κορίτσια, μεταμορφώθηκαν σε μοντέρνες πριγκίπισσες και έλαμψαν μέσα στις νυφικές δημιουργίες του σχεδιαστή. Ο τίτλος του video, άλλωστε, "Fairytaled by Demetrios", αποτυπώνει ακριβώς αυτό που θέλουν να νιώθουν όλες οι γυναίκες την ημέρα του γάμου τους, να ζήσουν το δικό τους παραμύθι, φορώντας το νυφικό των ονείρων τους από τον οίκο νυφικών Demetrios.



Τα υφάσματα υψηλής ραπτικής και τα χειροποίητα κεντήματα στα νυφικά, δημιουργούν νυφικά μοντέρνα, θηλυκά και αριστοκρατικά. Βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν για την φετινή collection 2021 είναι, η λάμψη από τα κεντήματα κατά μήκος των νυφικών, τα αποσπώμενα μανίκια-που σας χαρίζουν δύο νυφικές εμφανίσεις, τα λεπτά τιραντάκια στο μπούστο που καταλήγουν σε υπέροχες ανοιχτές πλάτες, ενώ τα ανάλαφρα υφάσματα, δίνουν μια μοναδική κίνηση στο νυφικό και χαρίζουν έναν μοναδικό αέρα. Τα νυφικά σχέδια της συλλογής Demetrios 2021, χαρίζουν κομψότητα, θηλυκότητα, φρεσκάδα, αριστοκρατικότητα και αναδεικνύουν τέλεια το γυναικείο σώμα. Πολυεπίπεδες φούστες, η γοργονέ γραμμή που αναδεικνύει τέλεια τις γυναικείες καμπύλες, νυφικά με ανοιχτή λαιμόκοψη, αισθησιακές ανοιχτές πλάτες, ρομαντικές δαντέλες, ανάλαφρο τούλι είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της Demetrios collection 2021.

nyfika 2

Info: Η collection Demetrios 2021 είναι διαθέσιμη στα κατάστημα Demetrios σε όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο site www.demetrios.gr

Instagram: @demetriosbride
Facebook: Demetrios Greece
Credits:
Wedding gowns:@demetriosbride Location: @nasioutzikmansion
Director: @stefanossitaras
Photographer: @constantinost
Models: @annaprelevic @teaprelevic @garifaliakalifoni @vrkestel @katherinevangelinou @anya.olnk Flowers: @jimlabraco Jewelry: @ozar @theprelevic
Hair Styling & Makeup: @michalelis_ioannis