Knitwear Trends 2021: Ποια πλεκτά θα φοράμε αυτήν την άνοιξη;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Knitwear Trends 2021: Ποια πλεκτά θα φοράμε αυτήν την άνοιξη;

Φορέματα από κλωστή με ιριδισμούς, μακραμέ tops με ανοίγματα στο πλάι, πλεκτά παντελόνια σε flare γραμμή και πολλά άλλα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα looks μας και αυτήν την εποχή.

Tο να φοράμε πλεκτά ρούχα και το καλοκαίρι, είναι μία διεθνής τάση της μόδας που έχουμε υιοθετήσει όλες λίγο-πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Βοhemian φορέματα σε γήινες αποχρώσεις -ιδανικά για την παραλία αλλά και για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στην πόλη- ethnic πλεκτά tops που συνδυάζουμε με το αγαπημένο μας denim, αλλά και ζακέτες σε έντονες αποχρώσεις που είναι ό,τι πρέπει για τις ψυχρές ανοιξιάτικες νύχτες αν έχεις βαρεθεί το denim jacket, είναι και φέτος στο επίκεντρο των knitwear trends και εμείς βρήκαμε το πιο cool, ελληνικό brand για να τα αποκτήσουμε.

Η NIMA Liminal Knitting είναι το label με έδρα του την Αθήνα που εδώ και 4 χρόνια μας έκανε να δούμε το πλεκτό αλλιώς. Με όνομα το προφανές υλικό κατασκευής όλων των πλεκτών ρούχων, η ιδιοκτήτριά του, Κλάρα Θεοφανίδου, κάνει τα ρούχα από νήματα να αποκτούν ζωή και τα πλεκτά γίνονται must have όλες τις εποχές του χρόνου για μία γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάζει με την πρωτοτυπία και την κομψότητα των ενδυματολογικών της επιλογών.

https://www.instagram.com/p/CMpJv5Rl566/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα S/S 2021 συλλογή των NIMA ονομάζεται «Ήδυλη» και μέρος της μπορείς να δεις στην παρακάτω gallery. «Eκφράζει την απέραντη γλυκύτητα και γοητεία της ζωής. Είναι μία συλλογή που αποπνέει, όπως πάντα, μοναδικό στυλ και εξαιρετική ποιότητα. Νήματα και χρώματα που πλέκονται με τρόπο ασυνήθιστο για να δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μια συλλογή γεμάτη τόλμη, δύναμη και θηλυκότητα που συνδυάζει τον δυναμισμό με τον ρομαντισμό», μας λέει η Kλάρα.

https://www.instagram.com/p/CMUCer1leZJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ολόκληρη η collection είναι εμπνευσμένη από την τρυφερή σχέση μάνας – κόρης και περιλαμβάνει κομμάτια σε κλασικές γραμμές που μπορούν να είναι η επιλογή μας για το γραφείο (όταν επιστρέψουμε σε αυτό), αλλά και πλεκτά ιδιαίτερα που μοιάζουν αέρινα και με τρόπο σαγηνευτικό τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω μας στους περιπάτους μας. Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν είναι γήινα: μπεζ, χρυσό, λαδί, αλλά και έντονα: πορτοκαλί, φούξια, lime, όμως και τα απόλυτα λευκό και μαύρο και το πιο σημαντικό στοιχείο αυτής της collection είναι ότι μπορεί να μας συνοδεύσει παντού και για πάντα, αφού τα περισσότερα σχέδια είναι διαχρονικά και key-pieces για όλα τα spring looks μας. Ποιος είπε ότι τα πλεκτά δεν είναι ευκολοφόρετα; Σίγουρα όχι εμείς…
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια γυαλιά ηλίου για να δεις την άνοιξη με άλλο μάτι