Νέα εποχή για τον οίκο Balenciaga

Νέα εποχή για τον οίκο Balenciaga

Καινούργια καμπάνια, backstage βίντεο, fan page στο facebook και νέο full ενημερωμένο site είναι ο νέος κόσμος που ο οίκος Balenciaga μας καλεί να ανακαλύψουμε.

Για πρώτη φορά ο Nicolas Ghesquiere, creative director του fashion house Balenciaga, κυκλοφόρησε ένα backstage video από τη φωτογράφιση της νέας φθινοπωρινής καμπάνιας του οίκου, την οποία φωτογράφισε ο Steven Meisel.

Πρωταγωνίστριες της καμπάνιας είναι οι Liya Kebede, Liisa Winkler, και Julia Nobis που φωτογραφήθηκαν τόσο σε ένα studio στη Νέα Υόρκη που μοιάζει με μπάνιο με πλακάκια, θυμίζοντάς μας λίγο και τον πλακόστρωτο διάδρομο που περπάτησαν τα μοντέλα στην παρουσίαση της συλλογής, αλλά και σε μια Harlem εκκλησία. Το πνεύμα της καμπάνιας συνάδει πλήρως με τη συλλογή καθώς είναι άκρως αυστηρό με γωνίες και αρχιτεκτονικό, όπως, δηλαδή και οι Balenciaga δημιουργίες.

Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα νέα όσον αφορά στο maison Balenciaga. Ήδη εγκαινιάστηκε μια επίσημη fan page στο facebook, ενώ και το site είναι υπό ανακατασκευή και ανανεώνεται με όλες τις νέες φωτογραφίες της καμπάνιες και ακόμη περισσότερα βίντεο, που σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε.