Τα δεκαπεντάχρονα στη μόδα

Τα δεκαπεντάχρονα στη μόδα

Η δεκατριάχρονη Elle Fanning και η δεκατετράχρονη Heilee Steinfeld είναι τα δύο ανήλικα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες των οίκων Marc Jacobs και Miu Miu αντίστοιχα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Elle Fanning είναι η μούσα του Marc Jacobs για το φετινό χειμώνα παρά τα δεκατρία της χρόνια, «περπατώντας» παράλληλα με την επίσης Αμερικανίδα ηθοποιό Hailee Steinfeld που πρωταγωνιστεί παρά τα δεκαπέντε της χρόνια στην Miu Miu καμπάνια. Την Elle φωτογράφισε ο Juergen Teller, ενώ την Hailee ο Bruce Weber σε concept που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης δύο ανήλικων κοριτσιών, που το στυλ τους είναι πολύ πιο «μπροστά» από την ηλικία τους, αλλά μήπως τίθεται ηθικό θέμα;

Ήδη καιρό πριν ποζάρουν για τις καμπάνιες αυτές, και οι δυο ταλαντούχες ηθοποιοί έχουν ξεχωρίσει για το σοφιστικέ στυλ τους, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν χαρακτηριστεί style icons. Από την άλλη και οι δύο έχουν ήδη εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας πριν ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο της μόδας, οπότε όσον αφορά στην ενασχόλησή τους με το modeling, δεν διακρίνουμε τίποτα μεμπτό.