Δέκα στυλάτα outfits για να δοκιμάσεις αυτόν τον μήνα

Sabine Camhi
Δέκα στυλάτα outfits για να δοκιμάσεις αυτόν τον μήνα

Δες τι σ' αρέσει και τι μπορείς να υιοθετήσεις από τα παρακάτω looks!

Τον περασμένο Απρίλιο, όπως και εμείς, μάλλον και εσύ πέρασες το μεγαλύτερο μέρος του μήνα προσπαθώντας να μάθεις ένα viral TikTok dance. Φέτος, έναν χρόνο μετά, θα μπορέσεις να βγεις και πάλι έξω. Διανύουμε επίσημα την ανοιξιάτικη περίοδο και ποιος καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε τη νέα σεζόν; Tα ανοιξιάτικα ρούχα μας, φυσικά. Ήρθε η ώρα να βγάλεις από την αποθήκη τα floral φορέματα και τα λινά σου σορτς. Ωστόσο, εάν χρειάζεσαι λίγη έμπνευση, βασίσου στις κομψές γυναίκες του Instagram για chic outfits τον Απρίλιο.

Εάν συνηθίζεις να αποθηκεύεις τα ρούχα που θεωρούνται πια «εκτός σεζόν», ο Απρίλιος είναι ο ιδανικός μήνας για να κάνεις την αλλαγή με τα χειμερινά σου. Φυσικά, πρέπει να λάβεις υπόψη σου αυτές τις βροχερές, κρύες μέρες που παραμένουν κατά τη διάρκεια του μήνα. Έτσι, θα σου προτείναμε να μην πακετάρεις όλα τα αδιάβροχα και τα πλεκτά σου κομμάτια, ακόμα. Αυτό θα σου δώσει και την ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα styling tricks. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις layer ένα γιλέκο πάνω από ένα λινό matching set για επιπλέον ζεστασιά. Η νέα σεζόν σημαίνει επίσης πως μπορείς να υιοθετήσεις καινούργια trends. Λάβε υπόψη σου μερικές εμφανίσεις από την πασαρέλα της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 που θα μπορούσες να αντιγράψεις εύκολα, όπως για παράδειγμα το dress-over-pants look από το show των οίκων Jil Sander και Peter Do.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να δεις μερικά από τα πιο ωραία outfits που είναι ιδανικά για κάθε είδους μεταβατικό καιρό και που εύκολα μπορείς να προσαρμόσεις στην καθημερινότητα και το στυλ σου.

Δες επίσης: Μπορείς να φορέσεις μπότες και αυτήν την εποχή, αρκεί να έχουν το σωστό χρώμα