«Love Will Tear Us Apart»: Πώς το γνωστό τραγούδι των Joy Division ενέπνευσε μία νέα συλλογή ρούχων

Διονυσία Καλαποθαράκου
«Love Will Tear Us Apart»: Πώς το γνωστό τραγούδι των Joy Division ενέπνευσε μία νέα συλλογή ρούχων

Η collection S/S 2021 του ελληνικού brand BLAMEYOURDAZE παρουσιάζει «μία ιστορία αγάπης» όπου κάθε κομμάτι της «κινεί τα νήματα» με διαφορετικό τρόπο.

Ρούχα βαμβακερά, ευκολοφόρετα, ρούχα ιδανικά για το φετινό καλοκαίρι που «αλλάζουμε τους παλιούς μας τρόπους και παίρνουμε δρόμους διαφορετικούς» όπως λένε και οι στίχοι του πιο εμβληματικού τραγουδιού των Joy Division, ενός κομματιού συνώνυμου με την ατελέσφορη αγάπη, την αγάπη αυτή που σε «ξεσκίζει» και σου τρώει τα σωθικά. Αυτός είναι ο τίτλος μίας συλλογής σίγουρα ερωτεύσιμης αλλά καθόλου «τραγικής». Η νέα collection του αγαπημένου, ελληνικού brand ΒLAMEYOURDAZE (μέρος της οποίας θα δεις και αναλυτικά στην παρακάτω gallery) είναι σύγχρονη με έναν normcore τρόπο που θυμίζει λίγο τα casual looks στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν και πρωτοκυκλοφόρησε το τραγούδι που τη βάπτισε.

https://www.instagram.com/p/CNRfPkHFWbt
19 blameyourdaze 30.01.210229

Για το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, που τα συναισθήματα θα ξεχειλίζουν μετά από τόσους μήνες αναγκαστικού αυτοπεριορισμού, το brand προτείνει κομμάτια όπως το Free shirt dress του προσφέρει μια ήρεμη ελαφρότητα ή το Dazedeye sleeveless dress το οποίο είναι το νέο κλείσιμο ματιού στο σήμα κατατεθέν του brand, στο βαμβακερό Pure top. Τα Forever shorts πρωταγωνιστούν σε εκείνη τη μικρή στιγμή ευτυχίας στην καθημερινότητα που θα θέλαμε να κρατήσει για πάντα και η φούστα Ocean pareo θροϊζει φλερτάροντας, ενώ στο Vain top η ματαιοδοξία δεν έδειχνε ποτέ πιο ανεπιτήδευτη. Τα πρώτα αιχμηρά σκιρτήματα εμφανίζονται με το Heart beat top, ο έρωτας απλώνεται αχόρταγα στη φούστα Love slits και όλα καταλήγουν στα χείλη με το Lips slip dress. Την επόμενη μέρα, η σύγχρονη Αφροδίτη αναδύεται φορώντας το Venus dress ή το Boy shirt που βρίσκει εύκαιρο δίπλα της. Τυλίγοντας γύρω από το σώμα την Orbit φούστα είναι σαν να παίρνουν σχήμα δύο νέες παράλληλες τροχιές, ενώ το Wrap Around shirt dress είναι η αίσθηση μιας απαλής, σταθερής αγκαλιάς. Όπου και να βγει, θα υπάρχει πάντα το Carving jumpsuit για να συνεχίζουμε χαράσσοντας τη δική μας πορεία αυτήν τη σεζόν που δεν ξέρουμε αν «η αγάπη θα μας χωρίσει στο τέλος», αλλά σίγουρα θα μας σώσει.

Ας βάλουμε, λοιπόν, στη διαπασών το αγαπημένο μας κομμάτι και ας διαλέξουμε τα ρούχα BLAMEYOURDAZE μέσα στα οποία θέλουμε να ζήσουμε, να διασκεδάσουμε και να ερωτευτούμε αυτό το καλοκαίρι που περιμένουμε με περισσότερη ανυπομονησία από κάθε άλλο.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 λευκά ρούχα για να υιοθετήσεις το total white look πριν το καλοκαίρι