Met Gala 2021: Το μεγάλο γεγονός της μόδας επιστρέφει - Όλες οι λεπτομέρειες

Met Gala 2021: Το μεγάλο γεγονός της μόδας επιστρέφει - Όλες οι λεπτομέρειες

Ετοιμαζόμαστε για νέες, εκθαμβωτικές, show-stoping εμφανίσεις από τους αγαπημένους μας celebrities.

Με την άφιξη της πανδημίας, η έννοια της σταθερότητας έχει χάσει κατά πολύ την υπόστασή της. Τα πράγματα σε κάθε τομέα είναι κάπως μετέωρα και οι αποφάσεις μπορεί να παρθούν ακόμα και τελευταία στιγμή. Πέρσι, για παράδειγμα, το Met Gala αρχικά αναβλήθηκε, έπειτα ακυρώθηκε και, τελικά, έγινε το About Time: Fashion and Duration που, όμως, δεν είχε celebrities, όπως η Lady Gaga, η Zendaya και η Rihanna, να κάνουν τις εμβληματικές τους εμφανίσεις.

Φέτος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, το μεγάλο γεγονός θα επιστρέψει δυναμικά. Η ποιήτρια της ημέρας ορκωμοσίας του Προέδρου και της Αντιπροέδρου της Αμερικής και σταρ του εξώφυλλου του Μαΐου της Vogue, Amanda Gorman, αποτελεί τη βασική επιλογή για την παρουσίαση, ενώ στο πλευρό της φημολογείται ότι θα βρεθεί και ο σχεδιαστής και πρόεδρος του CFDA -Council of Fashion Designers of America- Tom Ford.

Όσον αφορά στο θέμα του Met Gala, αυτό δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. Στο παρελθόν έχουμε δει πολλές εξαιρετικές και πολύ φαντασμαγορικές επιλογές, όπως Camp: Notes on Fashion (2019), Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (2018) και Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between (2017).

Σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως και μόνο το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί φέτος το event, φέρνει μία νότα αισιοδοξίας στη βιομηχανία της μόδας.

Δες στην παρακάτω gallery εκθαμβωτικές εμφανίσεις του Met Gala 2019.

Δες επίσης: Τρία στυλ jacket που οι διάσημοι οίκοι μόδας προτείνουν για απαράμιλλο στυλ