Η απρόσμενη ενδυματολογική επιλογή της πριγκίπισσας Άννας για την κηδεία του πατέρα της

Η απρόσμενη ενδυματολογική επιλογή της πριγκίπισσας Άννας για την κηδεία του πατέρα της

Ενισχύονται οι φήμες που τη θέλουν να εμφανιστεί με στρατιωτική στολή.

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου σε ηλικία 99 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Οι περιορισμοί λόγω κορονοϊού επιτρέπουν μόλις σε 30 άτομα να δώσουν το «παρών» στο τελευταίο αντίο του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα την τελική λίστα των παρευρισκομένων αναμένεται να αποφασίσει η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ. Την ίδια ώρα τα βλέμματα έχουν στραφεί στην πριγκίπισσα Άννα, την μοναδική κόρη του πρίγκιπα Φιλίππου, η οποία αναμένεται να αψηφήσει κάθε dress code στην επερχόμενη κηδεία του πατέρα της.

Σύμφωνα με την παράδοση, η 70χρονη μπορεί να φορέσει κανονικά τη στρατιωτική της στολή στην κηδεία αντί για κάποιο κομψό σύνολο. Από τον 19ο αιώνα μέχρι και σήμερα, οι βασιλείς έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές σε ανάλογες περιστάσεις με τις στρατιωτικές τους ενδυμασίες.

Tο πρωτόκολλο αναφέρει πως οι Royals που δεν κατέχουν στρατιωτικό αξίωμα, φορούν τυποποιημένα ρούχα πένθους στις κηδείες. Στην κηδεία της Βρετανίδας Βασιλομήτωρ το 2002, αρκετοί από το παλάτι εμφανίστηκαν με τις στολές τους ανάμεσά τους οι: πρίγκιπας Κάρολος, πρίγκιπας Ανδρέας και η πριγκίπισσα Άννα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα τελευταία 24ωρα ενισχύονται οι φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα Άννα να εμφανιστεί τελικά με την στολή της. Εμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε ως το Σάββατο για να δούμε εάν θα μας διαψεύσει ή θα μας επιβεβαιώσει με την ενδυματολογική της επιλογή.

Δες επίσης: Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδίδει μαθήματα στυλ με τα maxi φορέματά της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Άννας.

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com