Ο Michael Kors γιορτάζει τα 40α του γενέθλια με μία αναδρομή στο παρελθόν

Ο Michael Kors γιορτάζει τα 40α του γενέθλια με μία αναδρομή στο παρελθόν

Ένα βίντεο συνοψίζει την κομψή αισθητική του οίκου μέσα από ένα σκηνικό φανερά επηρεασμένο από την πανδημία.

Πριν 40 χρόνια, τον Μάιο του 1981 κυκλοφόρησε η γυναικεία συλλογή του οίκου Michael Kors μετά την ίδρυση του brand από τον Αμερικανό σχεδιαστή. Τα απλά αλλά πολύ κομψά ρούχα της πουλήθηκαν στα καταστήματα Bergdorf Goodman και Saks Fifth Avenue και έκτοτε καθιερώθηκαν τόσο στη βιομηχανία της μόδας όσο και στις γκαρνταρόμπες του κοινού που πλέον ήθελε να υιοθετήσει αυτήν τη μοντέρνα classy αισθητική του οίκου.

Για τα 40α γενέθλια του Michael Kors, δημιουργήθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, όπως ακριβώς το απαιτεί η περίσταση. Το φόντο σχηματίζεται από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, τα φώτα των επιβλητικών κτιρίων στο πλάι και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που εδώ και έναν χρόνο έχουν συνηθίσει αυτήν τη θέση μέσα στην καραντίνα.




Μοντέλα, όπως η Cindy Crawford, η Naomi Campbell, η Ashley Graham, η Helena Christensen και η Bella Hadid, είχαν τον πρώτο λόγο. Η συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2021/2022 αναδείχτηκε μέσα από αυτό το σχεδόν απόκοσμο σκηνικό, την ίδια ώρα που 16 εικονικά looks του παρελθόντος ήρθαν στο παρόν και, μάλιστα, ενισχυμένα με QR codes που παραπέμπουν σε clips από προηγούμενες πασαρέλες, ακόμα και ιστορίες σχετικές με τα κομμάτια.

Όλο αυτό το θέαμα μάς έκανε ένα πολύ νοσταλγικό ταξίδι τόσο σε προηγούμενες εποχές του οίκου και σημεία – «σταθμούς» της μόδας όσο και σε έναν διαφορετικό κόσμο, όπου η λέξη πανδημία ήταν γνωστή μόνο από ταινίες του κινηματογράφου.

Δες επίσης: Eσύ θα τολμήσεις να υιοθετήσεις το νέο hot mesh trend φέτος την άνοιξη;