Eσύ θα τολμήσεις να υιοθετήσεις το νέο hot mesh trend φέτος την άνοιξη;

Sabine Camhi
Eσύ θα τολμήσεις να υιοθετήσεις το νέο hot mesh trend φέτος την άνοιξη;

Αυτή η τάση κυριαρχεί στις γκαρνταρόμπες των κοριτσιών μόδας σε όλον τον κόσμο!

 

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από την άνοιξη για να πειραματιστείς με νέες τάσεις. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες ήδη, το mesh έχει επιστρέψει. Αυτό το ύφασμα επέστρεψε στις γκαρνταρόμπες και στο Instagram feed μας. Το mesh έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του ’90 από τον Jean Paul Gaultier και το show του για την άνοιξη του 1994 είναι ίσως το πιο ενδεικτικό παράδειγμα για να καταλάβεις τι ακριβώς είναι.

Ήταν κάποτε συνδεδεμένο με τα edgy, cool κορίτσια και αυτό εξακολουθεί να ισχύει μέχρι και σήμερα. Brands όπως ο Ganni και Priscavera έχουν παρουσιάσει τις δικές τους εκδοχές γι’ αυτήν τη σεζόν, που κυμαίνονται από τα αφηρημένα prints έως σχέδια με εκπληκτικά τοπία. Έχουμε δει αμέτρητες διάσημες να φοράνε αυτήν την sheer mesh τάση τον τελευταίο χρόνο. Η Beyoncé, η Kylie Jenner, η Kim Kardashian και η Cardi B είναι από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες αυτού του trend.


https://www.instagram.com/p/CN1u2jkHeu_

Αν και είναι περισσότερο αγαπημένα τους θερμότερους μήνες, τα mesh κομμάτια μπορούν να μείνουν στην γκαρνταρόμπα σου όλον τον χρόνο. Επίσης, είναι πολύ ευέλικτα και το ελαφρύ τους ύφασμα τα κάνει ιδανικά για τις μεταβατικές καιρικές συνθήκες αλλά και για οποιαδήποτε περίσταση. Αυτό το παραδοσιακό κομμάτι μπορείς είτε να το φορέσεις μόνο του είτε να το κάνεις layer, αλλά ανεξάρτητα από αυτό σου εγγυόμαστε ότι θα ξεχωρίσεις.

Αν δεν σε πείσαμε ακόμα, παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας κομμάτια για να σε αφήσουμε να νιώσεις «fresh in mesh».

Δες επίσης: Από τους χίπις στην Υψηλή Ραπτική: Η ιστορία πίσω από την τάση του tie-dye