10 τρόποι για να κρατήσεις την αγαπημένη τσάντα των trendsetters αυτήν την άνοιξη

Sabine Camhi
10 τρόποι για να κρατήσεις την αγαπημένη τσάντα των trendsetters αυτήν την άνοιξη

Θα απογειώσει, φέτος, οποιοδήποτε outfit σου.

Η πανδημία σίγουρα επηρέασε το προσωπικό στυλ όλων μας τον περασμένο χρόνο, και ειλικρινά, μόνο όταν βλέπαμε μια μαλακή και πολύ άνετη φόρμα ενθουσιαζόμασταν. Ωστόσο, βρήκαμε επιτέλους ένα κομμάτι που μας έβγαλε από την ρουτίνα μας, πάνω στην ώρα για να απολαύσουμε τον ανοιξιάτικο καιρό και να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη μικρού μεγέθους τσάντα για ψώνια, Telfar, σε χρώμα τσιχλόφουσκα.

Παρά το γεγονός ότι είναι αξιολάτρευτη, η ομορφιά αυτής της τσάντας είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με όλα σου τα ρούχα. Είναι η πιο χαριτωμένη προσθήκη σε ένα απλό σύνολο με jean και μια μπλούζα και σε ένα ανοιξιάτικο outfit. Επιπλέον, θα συνδυαστεί τέλεια και με ένα φόρεμα και τακούνια, όποτε νιώσεις έτοιμη να τα φορέσεις ξανά, φυσικά.

Άλλο ένα θετικό είναι πως η μικρή Telfar τσάντα χωράει περισσότερα από ό,τι θα περίμενε κανείς. Ενώ η τσάντα φαίνεται μικροσκοπική όταν την κρατάς, έχει αρκετό βάθος και θα χωρέσει σίγουρα τα απαραίτητα πράγματα: ένα κινητό, ένα πορτοφόλι, ένα απολυμαντικό χεριών, τη μάσκα, τα κλειδιά και φυσικά το κραγιόν σου. Τώρα που αναφέραμε την πρακτικότητά της, θα σου μάθουμε και πώς μπορείς να τη φορέσεις. Αν ψάχνεις για tips για το πώς να συνδυάσεις την Telfar shopping bag σου, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις έμπνευση.

Δες επίσης: Eσύ θα τολμήσεις να υιοθετήσεις το νέο hot mesh trend φέτος την άνοιξη;