Το νέο bag trend της σεζόν έχει άρωμα από τις ελληνικές θάλασσες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το νέο bag trend της σεζόν έχει άρωμα από τις ελληνικές θάλασσες

Μία χειροποίητη συλλογή από πλεκτές τσάντες θα φέρει το καλοκαίρι λίγο πιο γρήγορα φέτος.

Miss Polyplexi Fungia Nude Tabac Shoulder Bag IMG 2496 1 web
Miss Polyplexi Ostria Silver Black Shoulder Bag IMG 2581 1 web

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand Μiss Polyplexi για τη φετινή σεζόν S/S 2021 ονομάζεται «Seaside Romance» και περιέχει μία σειρά από χειροποίητες τσάντες που ενσωματώνουν τόσο την καλοκαιρινή αύρα, όσο και τον ρομαντισμό που πηγάζει από τα ειδυλλιακά παραθαλάσσια τοπία. Η ποικιλομορφία που παρουσιάζει το ελληνικό έδαφος, περιβαλλόμενο από βράχους, βότσαλα, άμμο και θάλασσα είναι τα τέσσερα βασικά στοιχεία που έδωσαν και το έναυσμα στη σχεδιάστρια του brand, Βασιλική Θεοδώρου, να δημιουργήσει νέα σχέδια σε χρωματικούς τόνους του μπλε και τιρκουάζ, του γκριζο-καφέ των βράχων, του γλυκού μπεζ και του καφέ της άμμου.

Σε αυτή τη νέα collection που έχει έντονο το «άρωμα Ελλάδας» αλλά και την αίσθηση των καλοκαιρινών διακοπών που τόσο έχουν λείψει σε όλες μας, θα δούμε τσάντες σε πρωτότυπα σχήματα, διαφορετικά μεγέθη, όλες φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας υλικά συνδυασμένα με φινέτσα αλλά και πρακτικότητα. Η σχεδιάστρια, Βασιλική Θεοδώρου, δεν παραλείπει να εμπλουτίζει συνεχώς τη sustainable συλλογή με upcycled τσάντες από υλικά που αξιοποιούνται ξανά για να δώσουν δεύτερη ζωή σε ακόμα πιο μοναδικά σχέδια επιμηκύνοντας τον κύκλο ζωής τους. Όραμα της είναι να γίνει το brand 100% βιώσιμο στο άμεσο μέλλον αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη στροφή που πρέπει να κάνει η μόδα προς μια πιο οικολογική κατεύθυνση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Δες στην παρακάτω gallery τις νέες tote bags, clutches και top handles του brand και δες πώς μία σειρά γεμάτη κομψές τσάντες μπορεί να κρύβει μέσα της το ελληνικό καλοκαίρι που με τόση χαρά προσμένουμε όλοι.
Δες επίσης: Οscars 2021: Όλα τα looks της απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου