Haralas S/S 2021: Ένα ταξίδι φυσικής ομορφιάς & ανέμελου στυλ μέσα από τα πιο κομψά αξεσουάρ

Haralas S/S 2021: Ένα ταξίδι φυσικής ομορφιάς & ανέμελου στυλ μέσα από τα πιο κομψά αξεσουάρ

H νέα καμπάνια της ιστορικής εταιρείας υποδημάτων, Haralas, είναι μία ωδή σε όλα τα όμορφα συναισθήματα που ξυπνάει μέσα μας το καλοκαίρι.

To brand Haralas, έχοντας πλέον ανανεωθεί και περάσει σε μια νέα εποχή, παρουσιάζει τη νέα τoυ συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021, με μια καμπάνια υψηλής αισθητικής, όπως ακριβώς ταιριάζει στη εταιρεία. Πρόκειται για ένα ταξίδι φυσικής ομορφιάς και ανέμελου στυλ, στο οποίο μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί του.

01.HARALAS SS21 Campaign

Η νέα συλλογή Haralas Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι και την ελληνική γη. Το φιλμ και ιδαίτερης αισθητικής φωτογραφικό υλικό της καμπάνιας, μέσα από τη ματιά του γνωστού φωτογράφου Γιάννη Μπουρνιά, μεταφέρει τον θεατή σε ένα μοντέρνο σκηνικό, με άκρως καλοκαιρινή αύρα, γήινους τόνους και μοναδικό ελληνικό φως. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν φρέσκα πρόσωπα, νέων ανθρώπων, με ένα αισθησιακό παιχνίδι να εκτυλίσσεται μεταξύ τους, ενώ τα υποδήματα της νέας συλλογής Haralas τραβούν τα βλέμματα και ολοκληρώνουν τα ανάλαφρα και μοντέρνα σύνολα των πρωταγωνιστών.

02.HARALAS SS21 Campaign

Τα φετινά key pieces που συνθέτουν τη γυναικεία συλλογή Haralas για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021, είναι elegant και άκρως θηλυκά mules, πέδιλα και μπαλαρίνες, ενώ τη συλλογή συμπληρώνουν τσάντες ώμου και χειρός σε εντυπωσιακά σχέδια. Η αντρική συλλογή, ακολουθεί τη φετινή τάση που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα sneakers για all-day εμφανίσεις, τα lifestyle loafers και τα slip-ons για ένα ιδανικό office look, ενώ τα ανερχόμενα boat shoes σε πληθώρα σχεδίων και go – with – everything αποχρώσεις συμπληρώνουν το ιδανικό statement look.

04.HARALAS SS21 Campaign

Η χαρούμενη διάθεση, η ανάλαφρη καλοκαρινή αίσθηση που δημιουργείται και η ομορφιά που αποτυπώνεται σε κάθε πλάνο, σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική και κομψότητα συνθέτουν την εικόνα της Haralas και της νέας της συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021. Fashion items από γνωστά brands όπως DKNY, Dr. Martens, Nine West, UGG, Capodarte, Carrano, Versace Jeans, Fila, Superga, Puma μεταξύ άλλων, που για ακόμα μία φορά προσθέτουν τη δική τους πινελιά και ολοκληρώνουν εντυπωσιακά τις εμφανίσεις μας, από το πρωί έως το βράδυ, με τη μοναδική υπογραφή του brand που οδηγεί τα fashion trends και δημιουργεί τάσεις.

Credits:
Photography: Γιάννης Μπουρνιάς | Video: Χρήστος Θεολόγου |
Creative Direction & Set Design: Νίκος Υφαντής | Styling: Βίνα Νεοφωτίστου | Παραγωγή: This is Not Another Agency | Hair: Χρύσανθος Σμυρναίος | Makeup: Αθηνά Σκουβαράκη
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Supreme Space για τη συνεργασία.

Haralas Stores
ΑΤΤΙΚΗ: Πλ. Εσπερίδων & Κύπρου 72, Γλυφάδα | The Mall Athens, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι
ΚΥΠΡΟΣ: Nicosia Mall, Μαδρίτης 2, Λευκωσία
Kings Avenue Mall, Αγίου Παύλου & Τάφων Βασιλέων 2, Πάφος
Online Store: www.haralas.gr