Tα πιο αέρινα φορέματα του φετινού καλοκαιριού έχουν βολάν, ιριδισμούς και ξεχειλίζουν από αγάπη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tα πιο αέρινα φορέματα του φετινού καλοκαιριού έχουν βολάν, ιριδισμούς και ξεχειλίζουν από αγάπη

Η νέα συλλογή ρούχων του ελληνικού fashion brand, ΑΝΤΗΕ, έχει όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για αυτήν τη σεζόν.

Η Άννα, η Creative Director και ιδιοκτήτρια του ελληνικού label ΑΝΤΗΕ, από το 2016 μέχρι και σήμερα έχει εστιάσει τη δημιουργικότητα και το ταλέντο της στο να σχεδιάζει bohemian chic maxi φορέματα και deux pieces για gipsy lovers. Και το έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία γιατί το κοινό έχει αγαπήσει και αγκαλιάσει αυτήν τη στυλιστική της «εμμονή» με τα ρούχα που έχουν κίνηση, cut outs και ανεπιτήδευτο sexiness που δεν καταπιέζει καμία γυναικεία σιλουέτα. Φέτος η Άννα έγινε για πρώτη φορά μητέρα και όλη η τρυφερότητα και τα έντονα συναισθήματα που αναβλύζουν από αυτήν τη μοναδική εμπειρία, πέρασαν και στη νέα της collection για τη σεζόν S/S 2021.

https://www.instagram.com/p/COLP51mlcCb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
ANTHE 1 copy

Μaxi φορέματα με βολάν σε nude, κόκκινες, μαύρες και μπλε αποχρώσεις, matching sets με crop tops και μακριές φούστες στο χρώμα του ροδάκινου, midi φορέματα με wrap design στο μπούστο από υφάσματα σε ιριδισμούς και πουκάμισα με βολάν σε grey-blue και μουσταρδί αποχρώσεις, δημιουργούν μία ολοκληρωμένη capsule wardrobe που μπορεί να σε ντύσει και για κάποιο καλοκαιρινό event (aka Covid-free γάμο και βάπτιση) αλλά και για τις καθημερινές σου εμφανίσεις στην πόλη και στις διακοπές. Και μπορεί να σε ντύσει με αγάπη. Πολλή αγάπη.

«Η συλλογή αυτή ονομάζεται 'Amelia', σαν την κόρη μου, και είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα γιατί μέσα από αυτήν θα σας δείξω τι βλέπω εγώ στο μωρό που απέκτησα πριν από 6 μήνες μετά από μια ατυχία... Η συλλογή αυτή είναι αγνή και ρομαντική όπως η Αμέλια. Πολύχρωμη και χαρούμενη όπως η Αμέλια. Αέρινη και χαλαρή όπως η Αμέλια. Ζωντανή και ελκυστική όπως η Αμέλια. Ευγενική και καθηλωτική όπως η Αμέλια. Και επειδή η αγάπη ξεκινάει με το Α όπως και το όνομα της μικρής μου , ελπίζω αυτήν τη συλλογή να την αγαπήσει ο κόσμος όσο αγαπάω και εγώ την Αμέλια», μας είπε η Άννα, εξηγώντας με τον πιο γλυκό τρόπο την έμπνευση πίσω από τις νέες δημιουργίες της. Γιατί αυτό το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη -ίσως περισσότερο και από τα κομψά ρούχα- την επικοινωνία και την αληθινή αγάπη… σε όλες της τις εκφάνσεις!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 mules για να είσαι ultra chic και αυτό το καλοκαίρι