Οδηγός Αγοράς: 10 mules για να είσαι ultra chic και αυτό το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 mules για να είσαι ultra chic και αυτό το καλοκαίρι

Στα πιο στυλάτα χρώματα και σχέδια της αγοράς.

Πριν από σχεδόν 20 χρόνια, μία από τις πιο fashion forward ηρωίδες που έχει περάσει ποτέ από τηλεοπτική σειρά, η «Carrie Bradshaw», φορούσε τα mules της και όργωνε τους δρόμους του Manhattan με την ίδια άνεση που εμείς βάζουμε τα αθλητικά μας και πάμε μέχρι το περίπτερο. Η Sarah Jessica Parker, εκεί στα τέλη των 90s, έκανε αυτό το στυλ παπουτσιών να δείχνει εξαιρετικά «εύκολο», τόσο στους συνδυασμούς του όσο και σε ό,τι αφορούσε την πρακτικότητά του. Μετά, για περίπου μία δεκαετία, τα mules πέρασαν στην αφάνεια της μόδας και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμικό comeback στην γκαρνταρόμπα μας.

Μπορεί η πανδημία και το lockdown -και η αναγωγή των sneakers σε «βασιλιάδες» κάθε καθημερινού συνόλου- να «πάγωσε» λίγο την εξελικτική τους πορεία, αλλά τώρα μαζί με την χαλάρωση των μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα, θυμηθήκαμε και πάλι γιατί λατρεύουμε να φοράμε αυτά τα ψηλοτάκουνα χωρίς λουράκι, πίσω στην φτέρνα. Σε παστέλ και έντονες αποχρώσεις, δίνουν ένα retro touch σε κάθε μας εμφάνιση και κάνουν αυτόματα πιο θηλυκό ακόμα και το πιο basic, μονόχρωμο φόρεμα. Επίσης δεν είναι ανάγκη να επιλέξεις ένα ζευγάρι mules με πολύ ψηλό τακούνι. Και οι 6 πόντοι «κάνουν τη δουλειά τους» και δίνουν στo look μας τη στυλιστική αναβάθμιση που του αξίζει.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα δέκα καλύτερα σχέδια της αγοράς για να τα κάνεις τώρα δικά σου, είτε κλείσεις ραντεβού στο κατάστημα της επιλογής σου και τα αγοράσεις από εκεί, είτε online να βαριέσαι τις μετακινήσεις και είσαι απολύτως βέβαιη για το νούμερό σου. Καλά, προ-Πασχαλινά, ψώνια!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 μονόχρωμα φορέματα για να περάσεις το πιο κομψό Πάσχα της ζωής σου