Πώς να υιοθετήσεις, με τον πιο σύγχρονο τρόπο, το boho στυλ φέτος το καλοκαίρι

Sabine Camhi
Πώς να υιοθετήσεις, με τον πιο σύγχρονο τρόπο, το boho στυλ φέτος το καλοκαίρι

Η τάση που συνδυάζει το ελεύθερο πνεύμα και την περιπέτεια με θηλυκά και ρομαντικά στοιχεία, είναι και πάλι εδώ!

Είναι αναμφισβήτητο πως κάθε χρόνο, οι υψηλές θερμοκρασίες ξυπνούν τον μποέμ εαυτό μας. Η boho chic τάση είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και διαχρονικά στυλ ντυσίματος που έχει υιοθετηθεί από πολλές διάσημες infuencers. Το boho chic είναι ένα στυλ ένδυσης ιδανικό για όλες τις περιστάσεις και για όλες τις ώρες.

Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι, υπάρχει ένας νέος τρόπος για να υιοθετήσεις το αέρινο ντύσιμο. Μάλιστα, το boho στυλ θα είναι πολύ πιο κομψό το καλοκαίρι του 2021. Για να μάθεις πώς να το φορέσεις, σκέψου το στυλ fashion icons όπως της Betty Catroux και της Loulou de la Falaise στη βίλα του Yves Saint Laurent στο Μαρακές.

Και, μιλώντας για το Μαρακές, μετά από ένα χρόνο στο σπίτι, όλοι λαχταρούμε διακοπές σε εξωτικά μέρη. Αλλά αυτό μπορεί να μην είναι δυνατόν για όλους ακόμη. Οπότε, αντ’ αυτού, θα χρησιμοποιήσουμε τη μόδα ως τρόπο απόδρασης, για να μας ταξιδέψει – τουλάχιστον νοητά – σε ονειρεμένα μέρη. Και οι σχεδιαστές μόδας έχουν ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε το τέλειο boho outfit τους επόμενους μήνες. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως το layering αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο αυτού του στυλ.

Δες επίσης: 10 bra tops από τις πασαρέλες της άνοιξης που θα θελήσεις να φορέσεις αυτήν τη σεζόν