Τα ρούχα που ακολουθούν την πιο λαμπερή τάση για τη σεζόν S/S 2021 δεν περνούν απαρατήρητα

Sabine Camhi
Τα ρούχα που ακολουθούν την πιο λαμπερή τάση για τη σεζόν S/S 2021 δεν περνούν απαρατήρητα

Τα φορέματα με στρας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε μετά την καραντίνα!

 

Σίγουρα, χρειαζόμαστε όλοι λίγη λάμψη μετά από τόσους μήνες που περάσαμε φορώντας φόρμες και πουλόβερ. Τώρα, επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε λαμπερά κομμάτια, φορέματα με στρας και κρύσταλλα, αφήνουμε τη μόδα να αναδείξει την πιο εντυπωσιακή πλευρά της.

Η συλλογή S/S 2021 του brand Area, η οποία δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές Piotrek Panszczyk και Beckett Fogg, είναι ένα παράδειγμα. Η έμπνευση της; Το πάρτι! Ούτε η Donatella Versace δεν έχασε την ευκαιρία να προσελκύσει τις θαυμάστριές της με εκθαμβωτικά bra tops φτιαγμένα με πολύχρωμα στρας που αντλούν έμπνευση από τη θαλάσσια ζωή. Κοχύλια και αστερίες διακοσμούν τα ρούχα του ιταλικού, εμβληματικού οίκου φέτος το καλοκαίρι, και αν έχεις την ευκαιρία να φορέσεις ένα από αυτά τα λαμπερά κομμάτια θα είσαι σαν μια γοργόνα που μόλις ξεπρόβαλλε από το νερό.

Η τελευταία ιδέα που γεννήθηκε από τον Ludovic de Saint Sernin, έναν Βέλγο σχεδιαστή, ο οποίος είναι συνεργάτης της Swarovski εδώ και μερικά χρόνια, βρίσκεται στη wishlist όλων μας. Ο σχεδιαστής μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά κατά παραγγελία που περιλαμβάνει κομμάτια καλυμμένα με Swarovski κρυστάλλους. Τα ρούχα αυτά είναι unisex και έχουν έναν μοναδικό σκοπό: να γιορτάσουν τη ζωή!

Από cropped μπλούζες έως και πουλόβερ με στρας, μίνι φούστες και κοντά καλοκαιρινά φορέματα, μπορείς να λάμψεις και εσύ απ' την κορφή ως τα νύχια φέτος το καλοκαίρι. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας looks με στρας.

Δες επίσης: Πώς να υιοθετήσεις, με τον πιο σύγχρονο τρόπο, το boho στυλ φέτος το καλοκαίρι