Μία από τις πιο διάσημες, Ελληνίδες influencer σχεδιάζει τώρα τα δικά της κοσμήματα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μία από τις πιο διάσημες, Ελληνίδες influencer σχεδιάζει τώρα τα δικά της κοσμήματα

O λόγος για την «Τhe Muse And The Ladybug» (aka Κλειώ Στασινού) που μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το νέο, δημιουργικό της σύμπαν.

kolie cleio

«Η ενασχόληση μου με το κόσμημα και τις τσάντες ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια, και αν και ‘’πάγωσε’’ για 2 χρόνια λόγω άλλων υποχρεώσεων, ήταν ένα κομμάτι το οποίο ήταν πάντα στο μυαλό μου και περίμενα την κατάλληλη στιγμή να το ξανά ξεκινήσω και αυτή τη φορά μάλιστα πιο οργανωμένα και πιο σωστά», μας είπε η Kλειώ παρουσιάζοντάς μας ταυτόχρονα τη νέα της Jewelry collection που φέρει το όνομά της, «Cleiω». Κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με vintage αισθητική, ιδανικά για να κάνεις layering κοσμημάτων, κάτι που χαρακτηρίζει το προσωπικό στυλ της δημιουργού, αποτελούν μία ολοκληρωμένη σειρά κοσμημάτων ιδανική για να ολοκληρώσει όλα τα καλοκαιρινά μας σύνολα.

pareo kleio

«Τα κοσμήματα που φτιάχνω είναι επιχρυσωμένα από ασήμι 925. Πίσω από κάθε κόσμημα μου κρύβεται ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα παλιό κόσμημα της μαμάς μου και γενικότερα η ιδέα και η λογική πίσω από όλα τα κοσμήματα μου, είναι να φτιάχνω σχέδια τα οποία θα ήθελα εγώ να φοράω», εξηγεί η @themuseandtheladybug χωρίς όμως να αρκείται μόνο στα bling-blings για το φετινό καλοκαίρι!

«Παράλληλα με τα κοσμήματα, προχώρησα και στον σχεδιασμό τσαντών, καθώς επίσης και παρεό. Η λογική είναι πάλι η ίδια. Τσάντες μεγάλες, που μπορούν να φορεθούν καθημερινά μέσα στην πόλη, μέχρι και την παραλία στις διακοπές μας. Στη συλλογή ήρθαν να προστεθούν παρεό και scrunchies, μιας που είμαι fan και θεωρώ ότι είναι τα must have κομμάτια στις διακοπές μας. Και οι τσάντες και τα παρεό είναι 100% βαμβακερά. Γενικά εστιάζω πολύ στο κομμάτι του sustainability και του zero waste, για αυτό και όλα τα υλικά, από τα υφάσματα μέχρι και τις συσκευασίες προσπαθώ να είναι όλα φιλικά προς το περιβάλλον», τονίζει η Κλειώ. Αξεσουάρ στη fashionable απόχρωση της μέντας αλλά και σε κλασικά λευκά, μαύρα και nude χρώματα που δένουν αρμονικά με τα επιχρυσωμένα κοσμήματα «Cleiω» και δημιουργούν cool, καθημερινά looks με ρετρό twist, είναι εδώ και υπόσχονται να κάνουν πιο ενδιαφέρον -στυλιστικά!- το καλοκαίρι μας. Δεν έχουμε κανένα λόγο, λοιπόν, να μην «τα πιστέψουμε»!
Ιnfo: @cleiojewelry