«Free as…»: Μία συλλογή ρούχων μας προτρέπει να ζήσουμε πιο ελεύθερες από ποτέ αυτό το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
«Free as…»: Μία συλλογή ρούχων μας προτρέπει να ζήσουμε πιο ελεύθερες από ποτέ αυτό το καλοκαίρι

Το αγαπημένο, ελληνικό brand, Τhe KNLs, δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει με ανέμελο και κομψό τρόπο η πιο ωραία εποχή του χρόνου.

crop top theknls
kaftani knls

Μετά από ένα χειμώνα σε καραντίνα, με τη ζωή να έχει πατήσει το pause και εμάς να περιμένουμε απλά τον χρόνο να κυλήσει, το φετινό καλοκαίρι είναι δικαιωματικά το «καλοκαίρι της ελευθερίας μας» και στα The KNLs εμπνεύστηκαν από αυτήν ακριβώς την αίσθηση για να δημιουργήσουν μία νέα collection πιο πολύχρωμη, ανέμελη και αισιόδοξη από ποτέ. Με τον εύλογο τίτλο «Free as…» η συλλογή για τη σεζόν S/S 2021 είναι επηρεασμένη από νατουραλιστικούς πίνακες, από τα χρώματα της φύσης, από έναν κάκτο, ένα ηλιοβασίλεμα, από την ώρα που ο ουρανός γίνεται ροζ λίγο πριν δύσει ο ήλιος. Τα χαρακτηριστικά custom-made prints των ρούχων The KNLs έχουν τυπωθεί και φέτος σε φυσικά υφάσματα και έχουν «ντύσει» τα πιο αέρινα και sexy ρούχα του φετινού καλοκαιριού. Α, και τα πιο «ελεύθερα»… φτιαγμένα μόνο για «free-spirited girls».

«Η συλλογή S/ S2021, “Free as…”, είναι εμπνευσμένη από την ανάγκη μας για ελευθερία! Εκφράζει τα συναισθήματά μας, όπως αυτά τα αποτυπώσαμε σε πίνακες που ζωγραφίσαμε με θέμα την Ελλάδα και την Ελευθερία, μια γωνιά ενός νησιού γεμάτο χρώματα, έναν ουρανό, ένα ηλιοβασίλεμα με ελεύθερα πουλιά. Τα χαρακτηριστικά μας υφάσματα και σχέδια σε νέες γραμμές και μοτίβα είναι βασισμένα σε επιτυχημένες γραμμές και έρχονται μαζί με κλασικά σχέδια που μας ζήτησε ο κόσμος. Με εμφανές το ενδιαφέρον μας για το περιβάλλον και το πλανήτη μας, χρησιμοποιούμε, επί το πλείστον, φυσικά υφάσματα όπως βαμβάκι, μονταλ, μετάξι, βισκοζ σε διαφορετικές και μοναδικές ποιότητες», μας είπαν οι Μαρία και Δανάη Κανελλοπούλου, οι ιδιοκτήτριες και creative directors του brand.

Mακριά καφτάνια, kimonos, tie-dye jeans, μονόχρωμα crop tops, safari φούστες και αέρινες maxi skirts με γραμμικά μοτίβα, είναι μερικά μόνο από τα must-have κομμάτια του φετινού καλοκαιριού που θα τα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery... για να νιώσεις από τώρα «ελεύθερη»! Ψυχολογικά αλλά και στυλιστικά!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Ούτε maxi, oύτε mini... οι midi φούστες είναι το πιο πρακτικό ρούχο του καλοκαιριού!