Οδηγός Αγοράς: Ούτε maxi, oύτε mini... οι midi φούστες είναι το πιο πρακτικό ρούχο του καλοκαιριού!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Ούτε maxi, oύτε mini... οι midi φούστες είναι το πιο πρακτικό ρούχο του καλοκαιριού!

Γι' αυτό και βρήκαμε τα καλύτερα, νέα σχέδια μόνο για εσένα!

Mετά από τόσους μήνες σε «σκληρό lockdown» με εμάς να δουλεύουμε/διασκεδάζουμε/γυμναζόμαστε/ζούμε αποκλειστικά μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας, δεν είναι καθόλου παράλογο τώρα που άνοιξε και η εστίαση, χαλάρωσαν τα μέτρα και έφτιαξε και ο καιρός… να θέλουμε να φορέσουμε τα καλύτερά μας ρούχα και να βγούμε επιτέλους από το σπίτι. Και ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και ένα πολύ κομψό αλλά και βολικό στυλ φούστας: η midi.

Μπορεί να μην είναι τόσο sexy όσο η mini ή τόσο boho όσο η maxi, αλλά η midi φούστα είναι σίγουρα η πιο θηλυκή και κομψή εκδοχή του συγκεκριμένου είδους ρούχου. Εμπριμέ ή μονόχρωμη, πλισέ ή στενή, σε άλφα γραμμή ή με αυστηρές πτυχώσεις, μπορείς να τη συνδυάσεις σχεδόν με όλα σου τα καλοκαιρινά ρούχα και να την φορέσεις 24 ώρες το 24άωρο.

Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσεις από τώρα τις πιο chic, νέες midi φούστες της αγοράς -τις οποίες σου παρουσιάζουμε σε αυτόν τον Oδηγό Αγοράς και στην παρακάτω gallery- και να «χτίσεις» από τώρα την πιο εκλεπτυσμένη και κολακευτική γκαρνταρόμπα της νέας, covid-free σεζόν.

Το μεγάλο ατού αυτού του στυλ ρούχου, πέρα από την αδιαμφισβήτητη κομψότητά του, είναι το ότι κολακεύει κάθε σιλουέτα. Όποια και αν είναι τα χαρακτηριστικά του σωματότυπού σου -τονισμένοι μηροί, λεπτή μέση, αθλητικός κορμός και άλλα- μπορείς να τη φορέσεις με T-Shirt, lingerie top ή πουκάμισο και να είσαι καλοντυμένη όλη την ημέρα .Δες ποιο από τα παρακάτω σχέδια θες να αποκτήσεις αυτόν τον Μάϊο, ώστε να είσαι έτοιμη για το καλοκαίρι που «ξεδιπλώνεται μπροστά σου» και καλά ψώνια!
Δες επίσης: Αυτή είναι η λεπτομέρεια στα φορέματα που θα κάνει φέτος τη διαφορά