Η Max Mara παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών ηλίου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Η Max Mara παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών ηλίου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Αυτό το καλοκαίρι, μια συλλογή από δυναμικά και πρωτότυπα σχήματα καθιστά τα νέα γυαλιά ηλίου Max Mara από προαιρετικό αξεσουάρ σε ένα πρωταγωνιστικό στοιχείο που θα ορίσει τις εμφανίσεις και το στυλ μας. 

Συνώνυμος με τη εκλεκτική κομψότητα, τη σύγχρονη δυναμική θηλυκότητα και τη διακριτική πολυτέλεια, ο ιταλικός οίκος Max Mara υποδέχεται τη νέα εποχή με μια εντυπωσιακή eyewear συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Κι ενώ αποτελεί έναν αναμφισβήτητο κανόνα της μόδας ότι καμία εμφάνιση δεν είναι πραγματικά ολοκληρωμένη χωρίς ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, η προηγούμενη και τόσο ιδιαίτερη χρονιά εκτόξευσε την αξία του eyewear σε νέα ύψη. Γιατί μπορεί το ντύσιμο μας να απλοποιήθηκε, όμως η ανάγκη μας για elevated και fashion forward εμφανίσεις βρήκε διέξοδο σε statement και παράλληλα χρηστικά αξεσουάρ όπως τα γυαλιά ηλίου.

Αυτό το καλοκαίρι, μια συλλογή από δυναμικά και πρωτότυπα σχήματα καθιστά τα νέα γυαλιά ηλίου Max Mara από προαιρετικό αξεσουάρ σε ένα πρωταγωνιστικό στοιχείο που θα ορίσει τις εμφανίσεις και το στυλ μας. Τα oversized και πολυγωνικά μοντέλα της Max Mara αντλούν έμπνευση από εμβληματικά icons του σύγχρονου design ενώ παράλληλα αντανακλούν και μια ασυμβίβαστα μοντέρνα αισθητική. Όπως και η prêt-à-porter συλλογή Max Mara, έτσι και η συλλογή γυαλιών ηλίου αποτίει φόρο τιμής στις κλασικές φόρμες ωστόσο απέχει πολύ από το να θεωρηθεί συμβατική. Τα νέα γυαλιά ηλίου της Max Mara έχουν σχεδιαστεί για να ξεχωρίσουν.

SS21 Max Mara RUNWAY SHOW Backstage 020

Στοιχεία της έμπνευσης για αυτή τη συλλογή μπορούν να εντοπιστούν στα έργα της κορυφαίας εκπροσώπου του Μοντερνισμού, της αρχιτέκτονος και designer Eileen Gray, της οποία η αισθητική αντηχεί μέσα στην αέρινη ελαφρότητα: υπερβολικά ογκώδεις φακοί καδραρισμένοι σε ανάλαφρους, σωληνοειδείς μεταλλικούς σκελετούς.

Ένα εκκεντρικά μεγάλο τετράγωνο σχέδιο πλαισιωμένο από βαρύ σκελετό (από acetate) είναι εμπνευσμένο από το δυνατό έργο και την σπουδαία προσωπικότητα της φωτογράφου και φωτορεπόρτερ Lee Miller. Καταφέρνοντας με μοναδική άνεση να είναι ταυτόχρονα θηλυκό και επιβλητικό, οι επιρροές αυτού του σχεδίου οφείλονται αποκλειστικά στη Miller, η οποία στη δεκαετία του 1930 κατάφερε επιτυχώς να διακριθεί ως μοντέλο και φωτογράφος μόδας αλλά και ως πολεμική ανταποκρίτρια.

Cat-eye και butterfly σχέδια με ρετρό αναφορές αλλά μοντέρνα προσέγγιση, κλασικοί κοκάλινοι και ανάλαφροι μεταλλικοί σκελετοί, oversized τετράγωνα σχήματα αλλά και μικρά οβάλ σχέδια, όλες οι τάσεις του eyewear βρίσκουν στη νέα συλλογή Max Mara τον απόλυτο εκφραστή τους. «Δημιουργήσαμε μια συλλογή γυαλιών ηλίου όπου η έρευνα, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα πρωτοποριακά υλικά αποτελούν βασικές αξίες, οι ίδιες που διέπουν και τον σχεδιασμό των υπόλοιπων συλλογών μας», δηλώνει ο Ian Griffiths, creative director της Max Mara.

3806381106002 b malibu4

Στην αναζήτηση των πιο cool γυαλιών ηλίου της σεζόν, η νέα συλλογή της Max Mara εγγυάται πως η σοφιστικέ κομψότητα και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός συμβαδίζουν απόλυτα με τη λειτουργικότητα και την υψηλή ποιότητα. Αυτά τα γυαλιά ηλίου δημιουργήθηκαν για να μας συνοδεύσουν παντού, από τους δρόμους των πόλεων έως τους αμμολόφους της παραλίας.

Ήρθε η ώρα να δούμε τον κόσμο μέσα από την οπτική της Max Mara.

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσουμε το στυλ μας.

3806411106004 c elsa