Βρήκαμε τα πιο άνετα και elegant φορέματα για αυτόν τον καιρό

Βρήκαμε τα πιο άνετα και elegant φορέματα για αυτόν τον καιρό

Η τάση που θα προσθέσει στυλ και ελευθερία κινήσεων στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

Είναι γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες περάσαμε τον περισσότερο χρόνο μας εντός του σπιτιού. Ο εγκλεισμός της καραντίνας και οι ανύπαρκτες κοινωνικές συναθροίσεις έκαναν ακόμη πιο μεγάλη την ανάγκη μας να φορέσουμε όμορφα ρούχα και αξεσουάρ.

Τα φορέματα ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο θηλυκά και αγαπημένα items της γκαρνταρόμπας μας. Ιδανικά για τις ζεστές ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού αφού χαρίζουν άνεση, στυλ και ελευθερία κινήσεων. Με λίγα λόγια είναι η ευκολότερη ενδυματολογική επιλογή όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις για να είσαι κομψή και παράλληλα χαλαρή.

Ένα νέο fashion trend έχει έρθει δυναμικά στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό και αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα φέτος. Ο λόγος για τα sleep dresses, τα φορέματα που μπορείς να φορέσεις στο σπίτι, στο γραφείο, σε ένα κάλεσμα ή όσο χαλαρώνεις σε μια έξοδο με φίλους.

Η γραμμή τους θυμίζει έντονα τα αγαπημένα μας νυχτικά ωστόσο τα έντονα μανίκια που διαθέτουν (τα περισσότερα από αυτά), προσθέτουν girly στοιχεία στην συνολική σου εικόνα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι κορυφαίες fashion bloggers έχουν ήδη εντάξει το συγκεκριμένο dress trend στις εμφανίσεις τους, χαρίζοντάς μας stylish εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δες επίσης: Η mini φούστα, το πιο διάσημο ρούχο των 60s, είναι και φέτος ό,τι πιο sexy μπορείς να βάλεις

https://www.instagram.com/p/COai7VWgehp
https://www.instagram.com/p/CLtWIeQBzhe
https://www.instagram.com/p/COgCxyxnreN

Πηγή κεντρικής: @sara_waiste