Με αυτά τα ρούχα η καθεμία από εμάς θα ζήσει το δικό της «romantzo» φέτος το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Με αυτά τα ρούχα η καθεμία από εμάς θα ζήσει το δικό της «romantzo» φέτος το καλοκαίρι

Το ελληνικό brand, Nenē, γράφει μέσα από τη νέα του συλλογή τη δική του «ιστορία αγάπης» που έχει άρωμα από ελληνικά νησιά και καταγάλανα νερά.

Ένας κήπος , οι παστέλ αποχρώσεις και μια ανάλαφρη διάθεση είναι τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία έχει χτίσει το δικό του καλοκαιρινό «ρομάντσο» (aka τη συλλογή S/S 2021, η οποία ονομάζεται 'Romantzo') το ελληνικό brand, Nenē. «Η φετινή 'έντονη' χρονιά μας δημιούργησε την ανάγκη να συνθέσουμε μια κολεξιόν διαφορετική ως προς το ύφος και το χρωματολόγιο που έχει συνηθίσει το κοινό μας. Μας έλειψε η ελευθερία μας , μας έλειψε η διαπροσωπική επαφή και φυσικά τα ταξίδια», μας είπε η Creative Director και Owner του label, Ελένη Αναστασιάδη.

https://www.instagram.com/p/CNYDjKIF6c1
helios1 copy
bags copy

Οι παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούν σε αυτήν τη νέα συλλογή που είναι γεμάτη από αέρινα φορέματα, tops με βολάν και kaftan dresses. Ruffles και καρό, ρετρό μοτίβα προσδίδουν μια girly νότα στα ρούχα ενώ το φούξια χρώμα της βουκαμβίλιας φέρνει στο μυαλό νησιώτικα καλντερίμια και διακοπές. Από τη φετινή συλλογή φυσικά δεν λείπουν και τα χαρακτηριστικά μακριά καφτάνια του brand τα οποία είναι διαχρονικά, αέρινα και μπορούν να φορεθούν πρωί αλλά και βράδυ.

Οι δημιουργίες Νenē απευθύνονται σε γυναίκες με ελεύθερο πνεύμα, που αγαπούν το island boho στυλ και επιλέγουν την άνεση στο look τους από το πρωί έως το βράδυ. Τα ρούχα του brand συμπληρώνουν και οι πρακτικές εσπαντρίγιες που φέρουν τα ονόματα από αγαπημένα νησιά της Δωδεκανήσου και με τα χρώματά τους ταξιδεύουν τους λάτρεις τους στο Αιγαίο. Στη νέα συλλογή μπορεί κάθε λάτρης τους Greek style να βρει χειροποίητα παραδοσιακά καλάθια από το Βόλο επηρεασμένα από τη Jane Birkin, αλλά και δερμάτινα σανδάλια και τσάντες από υφαντό από τη Νάουσα. Όλα τα προϊόντα Νenē κατασκευάζονται και ράβονται στην Ελλάδα με μεράκι και αγάπη στο καλοκαίρι, στη μόδα και στην αισθητική που εμπνέεται από τις πιο όμορφες γωνιές της χώρας μας.

Το φετινό καλοκαίρι που έχουμε όλες, περισσότερο από ποτέ, ανάγκη την ξεκούραση, ας επιλέξουμε ρούχα σαν και αυτά που με την άνεση και την κομψότητά τους διασφαλίζουν όχι μόνο την αισθητική αλλά και την ηρεμία μας.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 crossbody bags για να κυκλοφορείς άνετα στην πόλη και το καλοκαίρι