Οδηγός Αγοράς: 10 crossbody bags για να κυκλοφορείς άνετα στην πόλη και το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 crossbody bags για να κυκλοφορείς άνετα στην πόλη και το καλοκαίρι

Μια κλασική «τσάντα ταχυδρόμου» την κρεμάς από τον ώμο σου και συνεχίζεις τη βόλτα σου. Απλό; Απλούστατο!

Οι αγαπημένες «τσάντες ταχυδρόμου», αυτές δηλαδή με το μακρύ λουράκι που μπορούμε να φορέσουμε διαγώνια στον κορμό μας ή να κρεμάσουμε από τον ώμο μας, είναι πρακτικές -εξαιτίας του σχεδιασμού τους- και μπορείς να τις κουβαλάς όλη τη μέρα χωρίς να έχεις το νου σου να μην τις αφήσεις κάπου (δες top handle bags) ή χωρίς να σκέφτεσαι πως επιβαρύνουν την πλάτη και τη μέση σου (δες backpacks). Το ότι είναι άνετες όμως και χρηστικές δεν τις κάνει και λιγότερο ενδιαφέρουσες στυλιστικά. Ειδικά αυτήν την περίοδο που η ζωή μας επανέρχεται στην «κανονικότητα», τα μαγαζιά σταματούν να λειτουργούν με click away και click inside και η εστίαση έχει ανοίξει, με προσοχή και τα αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας, είναι πολύ φυσιολογικό να είμαστε σε mood «θέλω να είμαι συνέχεια έξω από το σπίτι».

Γι’ αυτό μία τσάντα, σαν αυτές τις δέκα που θα βρεις στην παρακάτω gallery, θα σου λύσει τα χέρια. Κυριολεκτικά. Διάλεξε ένα σχέδιο σε μεσαίο μέγεθος και ένα χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου, όπως είναι το μαύρο, το καφέ, το ταμπά ή το μπλε, και κάν’ το δικό σου τώρα. Είναι, επίσης, σημαντικό πριν την αγορά σου να τσεκάρεις το λουράκι της τσάντας ώστε να μην «σε κόβει» στον ώμο, να είναι άνετο και να μπορείς να τη φοράς πάνω σου πολλές ώρες χωρίς να δυσανασχετείς.

Οπότε σήμερα η shopping list μας κάνει ένα διάλειμμα από τα μαγιό, τα φορέματα και τα παπούτσια και έρχεται να γεμίσει με τις πιο hot τσάντες του φετινού καλοκαιριού: τις crossbody bags! Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Μαύρα φορέματα για κορίτσια που ακόμα δεν έχουν μαυρίσει