Emily In Paris: Η 2η σεζόν της σειράς θα έχει πιο πολλά bucket hats και εντυπωσιακά prints

Sabine Camhi
Emily In Paris: Η 2η σεζόν της σειράς θα έχει πιο πολλά bucket hats και εντυπωσιακά prints

Aνυπομονούμε να δούμε τις νέες περιπέτειες της Emily Cooper!

Τα γυρίσματα της ρομαντικής κωμωδίας Emily In Paris έχει ξεκινήσει. Φωτογραφίες από το set της προσεχούς σεζόν της σειράς κυκλοφόρησαν πρόσφατα, και όπως και το ντεμπούτο της, αυτή είναι ήδη γεμάτη από εντυπωσιακά, over-the-top σύνολα.

Για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, η Emily Cooper (Lily Collins) και η παρέα της θα φύγουν από το Παρίσι για το Villefranche-sur-Mer, μια μικρή παραλιακή πόλη κοντά στη Νίκαια, στη Γαλλική Ριβιέρα. Φυσικά, όπως και εσύ πιθανόν μάντεψες, αυτή η αλλαγή απαιτεί ρούχα πιο κατάλληλα για την παραλία.





Έχοντας αφήσει το -εμπνευσμένο από την Audrey Hepburn- Christian Siriano φόρεμά της στο Παρίσι, η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της Emily φαίνεται πολύ πιο χαλαρή, με φωτογραφίες από το set να δείχνουν την πρωταγωνίστρια να φοράει ψηλόμεσα μαγιό, oversized γυαλιά ηλίου, και μεταξωτά μαντήλια δεμένα γύρω από το κεφάλι της.

Σε μια σκηνή σε πισίνα, η Emily φοράει ένα γαλαζοπράσινο μπικίνι με μια ρόμπα με μοτίβα και σανδάλια με χαμηλό τακούνι. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο κέντρο της πόλης, η ρετρό εμφάνισή της περιλάμβανε ένα μαντήλι, γυαλιά ηλίου, ένα μίνι μπλε φόρεμα, μια καμπαρντίνα και ένα πορτοφόλι σε τετράγωνο σχήμα.


https://www.instagram.com/p/COnp3w9n8rt

Ωστόσο, η αγάπη της Emily για τις έντονες εκτυπώσεις και τα λογότυπα δεν έχει εξαφανιστεί τελείως. Άλλες φωτογραφίες από το σετ δείχνουν την πρωταγωνίστρια να φοράει ένα μαυρόασπρο bucket hat, ένα πουά και φλοράλ φόρεμα, και μια τσάντα με σχέδια – ναι, όλα μαζί. Στην τελική, δεν θα ήταν το Emily In Paris αυτό που είναι χωρίς κάποια εντυπωσιακά looks από την πρωταγωνίστρια.

Καθώς, λοιπόν, περιμένουμε να δούμε περισσότερα από τα outfits της Emily στην επόμενη σεζόν, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας σύνολα από την πρώτη.

Δες επίσης: Βρήκαμε τους δημιουργούς πίσω από τις πιο συγκλονιστικές επιδείξεις μόδας