Britney Spears: Οι αγαπημένες και οι πιο εμβληματικές της εμφανίσεις τη δεκαετία των 00s

Sabine Camhi
Britney Spears: Οι αγαπημένες και οι πιο εμβληματικές της εμφανίσεις τη δεκαετία των 00s

Θυμήσου τις αξέχαστες στυλιστικές της επιλογές!

Όποιος ακολουθεί την Britney Spears γνωρίζει ότι η παρουσία της στα social media μπορεί να ήταν αρκετά «χαοτική» το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα όμως, η pop icon θυμήθηκε τα χρόνια της πριν το Instagram και ένιωσε νοσταλγία για κάποια από τα πιο εμβληματικά της looks από την δεκαετία του ’00. Άλλωστε, δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανένας πως η Britney ήταν η Bασίλισσα των '00s.

«Επιστρέφοντας πίσω στην δεκαετία του ’00 όταν όλα ήταν πιο απλά πριν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσής της, στην οποία βλέπουμε την Britney με μια σειρά από διαφορετικά outfits που φόρεσε σε πρεμιέρες κτλ. «Μήπως πρέπει να φορέσω ξανά αυτά τα σύνολα;;;», αναρωτήθηκε!

Το βίντεο συμπεριλαμβάνει αρκετά χαμηλοκάβαλα τζιν και μικροσκοπικά crop tops αλλά και ένα ζευγάρι ροζ δερμάτινα βραχιόλια και μυτερές ροζ μπότες. Αυτά είναι μερικά σύνολα που ονειρευόμασταν όλες να φορέσουμε όταν ήμασταν μικρές, καθισμένες σε ένα σπορ αυτοκίνητο, ανάμεσα στην Paris Hilton και στην Lindsay Lohan.


https://www.instagram.com/p/COtXRDZASXU

Η ιδέα πίσω από αυτήν τη συγκέντρωση φωτογραφιών από τις εμφανίσεις της πριν από χρόνια, ήρθε από την Reese Witherspoon, εξηγεί η Spears. Στην δημοσίευση της Witherspoon, βλέπουμε τα σύνολά της από τότε που η καριέρα της ξεκινούσε τη δεκαετία του '90.


https://www.instagram.com/p/CORJIWKAkfV

Επιπλέον, η Spears απάντησε πρόσφατα σε μερικές ερωτήσεις των θαυμαστών της μέσω του Instagram. Συγκεκριμένα, έστρεψε την προσοχή της στην πιο συχνή ερώτηση - είσαι εντάξει; - απαντώντας: «Ναι, είμαι μια καλά. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη. Έχω ένα όμορφο σπίτι, όμορφα παιδιά. Κάνω ένα διάλειμμα τώρα γιατί περνάω καλά». Οι θαυμαστές της ανησυχούν ιδιαίτερα λόγω της μάχης της να «απελευθερωθεί» από τον πατέρα της και να πάρει τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων της.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω και κάνε μαζί μας ένα ταξίδι στον χρόνο για να δεις τα πιο epic outfits της των '00s.

Δες επίσης: Oκτώ τρόποι για να φορέσεις τη βερμούδα σωστά αυτήν την εποχή