Oκτώ τρόποι για να φορέσεις τη βερμούδα σωστά αυτήν την εποχή

Sabine Camhi
Oκτώ τρόποι για να φορέσεις τη βερμούδα σωστά αυτήν την εποχή

Και να κάνεις θηλυκές, νεανικές και άνετες εμφανίσεις!

Αν έχεις δυσκολευτεί να βρεις σορτσάκια που σου ταιριάζουν και δεν τα θεωρείς κομψά, τότε οι βερμούδες, τα πιο δροσερά παντελόνια του καλοκαιριού, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Το (μακρύ) σόρτς φοριέται πιο εύκολα από το πιο συνηθισμένο, κοντό σορτσάκι, αφού είναι λιγότερο αποκαλυπτικό και μπορεί να αποτελέσει ένα άκρως κομψό κομμάτι.

Αυτή τη σεζόν, υπάρχουν αρκετά διαφορετικά στυλ από βερμούδες που έχουμε στην wishlist μας. Αρχικά, η τρέλα με τα δερμάτινα κομμάτια θα συνεχίσει αυτό το καλοκαίρι. Και τα τζιν σορτς φυσικά είναι απαραίτητη μόλις φτάσει ο Ιούνιος.

Η αλήθεια είναι πως μια βερμούδα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου αφού είναι βολική και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ στην έξοδό μας. Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα από ένα σακάκι, ένα πουκάμισο, αλλά και με τακούνια.

Στην gallery παρακάτω, λοιπόν, ανακάλυψε τα οκτώ outfits με βερμούδες που θα πρέπει να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι για να μην εγκλωβιστείς σε στενά σορτσάκια και για να είσαι πάντα κομψή. Σε αυτήν θα βρεις τουλάχιστον ένα look για ό,τι και να έχεις κανονίσει τους επόμενους μήνες.

Δες επίσης: Αυτές είναι οι 5 τάσεις στα σανδάλια που πρέπει να υιοθετήσεις φέτος σύμφωνα με τις celebrities