Aυτά τα ρούχα θα θες να φορέσεις τώρα που είσαι «ελεύθερη» να κυκλοφορήσεις έξω στον κόσμο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτά τα ρούχα θα θες να φορέσεις τώρα που είσαι «ελεύθερη» να κυκλοφορήσεις έξω στον κόσμο

Το ελληνικό brand Rien παρουσιάζει τη νέα του, καλοκαιρινή συλλογή που ονομάζεται «Liberté». Tι πιο ταιριαστό μετά από μία μεγάλη περίοδο εγκλεισμού;

rien 1

H νέα συλλογή που έκανε unveil η σχεδιάστρια Πέννυ Βόμβα και το brand της «Rien» είναι ό,τι πρέπει για το φετινό καλοκαίρι που εκτός από κομψές, αυτό που προσδοκούμε περισσότερο, είναι να είμαστε «ελεύθερες». Μετά την πολύμηνη καραντίνα, ονειρευόμαστε βουτιές σε γαλανά νερά, βόλτες, ταξίδια και αποδράσεις χωρίς SMS και δικαιολογητικά και η Πέννυ «ντύνει» αυτά τα όνειρά μας με τα πιο bohemian, καλοκαιρινά κομμάτια. Mε chic μονόχρωμα μαγιό, με μακριά kimonos και maxi φούστες με κρόσσια.

Αυτή τη φορά το brand Rien δεν έρχεται μόνο να «ταρακουνήσει» τα καθέκαστα της μόδας, αλλά να μας γεμίσει έμπνευση, όρεξη και διάθεση, να εκτιμήσουμε την ελευθερία μας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε αυτά που επιλέγουμε να φορέσουμε στην καθημερινότητά μας. Το όμορφο παράδοξο της νέας συλλογής, με το χαρακτηριστικό όνομα Liberté, είναι πως ενώ γεννήθηκε και σχεδιάστηκε στην περίοδο της καραντίνας, η σχεδιάστρια όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «ένιωσε πιο ελεύθερη από ποτέ. Τόσο δημιουργικά, όσο και ψυχικά».

rien 2
rien 3

Σύμφωνα με την ίδια, αυτό που της έδωσε δύναμη, μέσα σε έναν χειμώνα που φαινόταν κυριολεκτικά ατελείωτος, ήταν να δημιουργήσει μια συλλογή, που θα ήταν γεμάτη από τα χρώματα των αγαπημένων της καλοκαιρινών αναμνήσεων. Η χρωματική παλέτα που έχει ένα ηλιοβασίλεμα, το δροσιστικό χρώμα του αγαπημένου της κοκτέιλ, αλλά και το μαγευτικό color-blocking της ίδιας της φύσης, ήταν μερικά από τα ερεθίσματα που «οραματίστηκε», για να δημιουργήσει τη νέα collection Rien SS21.

Floral boho φορέματα σε pastel αποχρώσεις, ψηλόμεσες animal print φούστες με θηλυκά ανοίγματα, παιχνιδιάρικες loose παντελόνες, αλλά και oι αγαπημένες φούστες με κρόσια και τα signature pieces μαγιό, συνθέτουν μια πραγματικά ολοκληρωμένη συλλογή, που φαντάζει μια «πνοή ελευθερίας», για το προσωπικό στυλ κάθε μοντέρνας γυναίκας. Η χρωματική παλέτα που κυριαρχεί σε αυτήν, είναι μια «βουτιά» στα pastels, σε συνδυασμό με ένα effortless mix από έντονα και ζωηρά χρώματα, αλλά και ολόφρεσκα prints για mix&match σύνολα που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, «ήσυχα» looks.

Γιατί η «ελευθερία» δεν είναι απλά ένα συναίσθημα, αλλά ένας ολόκληρος τρόπος ζωής που ολοκληρώνεται και μέσα από το στυλ μας!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μαύρα σανδάλια για να υποδεχθείς το καλοκαίρι με στυλ