Μία σειρά από τσάντες που φτιάχνονται από vintage υφάσματα υπόσχεται να κάνει πιο boho τα looks σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μία σειρά από τσάντες που φτιάχνονται από vintage υφάσματα υπόσχεται να κάνει πιο boho τα looks σου

Πλεκτές tote bags, με ρετρό μαντήλια και κεντημένα σχέδια δίνουν ένα ethnic touch σε όλες τις εμφανίσεις σου, αυτό το καλοκαίρι.

CUBA FRONT
LAURANEW8

Αν αγαπάς το bohemian στυλ και θες οι εμφανίσεις να έχουν χαρακτήρα και να είναι μοναδικές όπως εσύ, τότε θα πρέπει να επιλέγεις αξεσουάρ που να ολοκληρώνουν την αισθητική σου. To ελληνικό bag brand, Efi Dolcini, μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό μέσα από τη νέα του συλλογή με το λυρικό όνομα «Αστερισµοί». H καινούργια, bohemian σειρά με τσάντες σε όλα τα μεγέθη είναι εµπνευσµένη από το φως, τον έναστρο ουρανό, την τέχνη, τη φύση, τα ζώα και τα λουλούδια, τα χρώµατα του ουρανού της Ελλάδας και απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν ελεύθερο πνεύμα και αγαπούν την καινοτομία στο look τους.

Οι τσάντες Efi Dolcini σχεδιάζονται και κατασκευάζονται χειροποίητα σε ένα µικρό στούντιο στην Αθήνα. Vintage υφάσµατα και δέρµατα, πολύχρωµες χάντρες, παραδοσιακά υφαντά και µοτίβα σχεδιασµένα και τυπωµένα από την εταιρεία. Οι τσάντες συναρµολογούνται κοµµάτι κοµµάτι και κάθε τσάντα είναι πραγµατικά µοναδική. Η νέα σεζόν πληµµυρίζει από αποχρώσεις παστέλ και θετική διάθεση, η ελληνική παράδοση συναντά τη σύγχρονη γυναίκα που πάει παντού και η τσάντα της χωράει τα πάντα.

Τσαντάκια patchwork που φοριούνται µε όλα τα ρούχα και όλες τις ώρες, τσάντες ώµου από µαλακό δέρµα και χρωµατιστά στοιχεία, τσάντες παραλίας από ελληνικό καµβά και ευφάνταστα print. Η σχεδιάστρια, µε πίστη στις παλιές παραδόσεις και την εναρµόνιση µε τη φύση, δηµιουργεί αξεσουάρ για γυναίκες που θέλουν να ζουν με ηρεμία και να ντύνονται κομψά, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τη βιώσιµη µόδα και μας προσκαλεί, με τον πιο stylish τρόπο, να εξερευνήσουμε την retro-hippie πλευρά μας αυτό το «καλοκαίρι της ελευθερίας μας» #diplis
Δες επίσης: Body Positive: Αυτά είναι τα 10 πιο κομψά plus size μαγιό της αγοράς