Body Positive: Αυτά είναι τα 10 πιο κομψά plus size μαγιό της αγοράς

Διονυσία Καλαποθαράκου
Body Positive: Αυτά είναι τα 10 πιο κομψά plus size μαγιό της αγοράς

Mε υπέροχο design και σωστή στήριξη του σώματος.

Ο Vince Lombardi (1913-1970), ένας πολύ γνωστός, Αμερικανός προπονητής ράγκμπυ έλεγε στους παίχτες του πριν βγουν στο γήπεδο: «Η αυτοπεποίθηση είναι μεταδοτική. Το ίδιο και η έλλειψή της», προσπαθώντας να τους εμψυχώσει και να τους κάνει να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Eίναι πάνω-κάτω αυτό που πρέπει να λέμε όλες στον εαυτό μας κάθε φορά που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, γιατί μπορεί να μην έχουμε να εξουδετερώσουμε αντιπάλους στο χορτάρι, αλλά έχουμε να αγαπήσουμε την εικόνα μας, να αποδεχτούμε αυτό που είμαστε και να χαρούμε τον σωματότυπο, τις καμπύλες μας και όλα αυτά τα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικές.

https://www.instagram.com/p/COq4b5xnNvW

Και το καλοκαίρι η στιγμή που χρειαζόμαστε την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη, περισσότερο από ποτέ, είναι η ώρα που βγαίνουμε στην παραλία. Γιατί όσο πιο «εκτεθειμένες» νιώθουμε στα μάτια των άλλων τόσο μεγαλύτερη σημασία έχει να ξέρουμε εμείς οι ίδιες που είμαστε και να μας θαυμάζουμε και να μας αγαπάμε ακριβώς γι’ αυτό! Έτσι στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς συγκεντρώσαμε 10 «όπλα» που θα είναι χρήσιμα στην φαρέτρα μας αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος για τα καλύτερα curve μαγιό της αγοράς που αναδεικνύουν τις καμπύλες, ενώ ταυτόχρονα εξαιτίας της ποιότητας και του τρόπου κατασκευής τους στηρίζουν το στήθος και τους γλουτούς με τρόπο όχι μόνο «σωστό», αλλά και κολακευτικό για το σώμα.

Μονόχρωμα ολόσωμα, εμπριμέ bikinis, ρετρό ψηλόμεσα και αθλητικά μακρυμάνικα, αποτελούν μερικές από τις πιο κομψές, plus size επιλογές που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή «εκεί έξω» στα online stores αλλά και στα φυσικά καταστήματα και είναι έτοιμα να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση κάθε φορά που κοιτιόμαστε στον καθρέφτη, που κολυμπάμε και που είμαστε ο εαυτός μας… με ρούχα ή και χωρίς.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μαύρα σανδάλια για να υποδεχθείς το καλοκαίρι με στυλ