Friends: Οι θρυλικές ατάκες της σειράς τυπώθηκαν σε μια limited συλλογή ρούχων

Friends: Οι θρυλικές ατάκες της σειράς τυπώθηκαν σε μια limited συλλογή ρούχων

O Matthew Perry παρουσίασε μια special συλλογή ρούχων και αξεσουάρ εμπνευσμένη από τα «Φιλαράκια» λίγο πριν το πολυαναμενόμενο reunion.

Το πολυαναμενόμενο reunion της θρυλικής σειράς «Tα φιλαράκια» θα προβληθεί σε 3 ημέρες και συγκεκριμένα στις 27 Μαΐoυ. Τι κι αν πέρασαν 27 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που είδαμε για πρώτη φορά στους δέκτες μας «Τα Φιλαράκια» και 17 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, η επιστροφή της αγαπημένης μας παρέας είναι γεγονός.

Το τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει από το HBO με τους fans της σειράς σε ολόκληρο τον κόσμο να είναι πιο ενθουασιασμένοι και ανυπόμονοι από ποτέ. Στην επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της κωμικής σειράς που λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό, θα εμφανιστούν πολλοί stars ανάμεσά τους οι: Reese Witherspoon, Lady Gaga, Justin Bieber, Tom Selleck και οι Μπέκαμ.

O Matthew Perry (aka Τσάντλερ Μπινγκ) παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες μια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ εμφανώς εμπνευσμένη από τον ρόλο του τα «Φιλαράκια», λίγο πριν το reunion της σειράς στο HBO Max. Η limited edition συλλογή αποτελείται από οκτώ κομμάτια και περιλαμβάνει t-shirt, φούτερ, βρεφικό κορμάκι και ρούχο για κατοικίδια.

Θα είναι διαθέσιμη προς πώληση για μόλις τρεις εβδομάδες ενώ όπως είδαμε στις ατάκες περιλαμβάνονται αναφορές στον εμβολιασμό και τον κορωνοϊό, κάνοντάς την πιο επίκαιρη από ποτέ. Τα καλά νέα είναι πως η ξεχωριστή αυτή συλλογή είναι αρκετά προσιτή αφού οι τιμές ξεκινούν από τα 26 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 45 ευρώ. Ο 51χρονος ηθοποιός έκανε ένα promo post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στον Instagram, με τα σχόλια και τα likes να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλη την εντυπωσιακή συλλογή ρούχων.

Δες επίσης: Βρες τα πιο μοντέρνα μαγιό μπικίνι για το καλοκαίρι του 2021!

https://www.instagram.com/p/CPGxCmxnIYo

Πηγή κεντρικής: @mattyperry4