Mία νέα συλλογή ρούχων αποθεώνει τη ρομαντική αυθεντικότητα χωρίς να γίνεται κοινότυπη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mία νέα συλλογή ρούχων αποθεώνει τη ρομαντική αυθεντικότητα χωρίς να γίνεται κοινότυπη

Η νέα collection Μadame Shoushou για το φετινό καλοκαίρι επισφραγίζει τη θεωρία του brand ως προς τον συνδυασμό της ρομαντικής απλότητας με τη θηλυκή διαχρονικότητα και δημιουργεί ρούχα «γλυκά» αλλά όχι «γλυκανάλατα».

3

«Είναι όμορφο να δημιουργείς για μια εποχή που σου εντείνει τόσα πολλά συναισθήματα», αυτό υποστηρίζει η designer και ιδιοκτήτρια, Eλίνα Κορδαλή, ίσως του πιο διάσημου για τις girly δημιουργίες του, ελληνικού fashion brand, τoυ Madame Shoushou. «Είναι ευφορία, ανάμνηση, απλότητα, κομψότητα μα πάνω από όλα ρομαντισμός», συνεχίζει η σχεδιάστρια. Και μέσα από αυτήν τη θέλησή της να δημιουργήσει ρούχα που αναβλύζουν συναισθήματα παρουσίασε για το φετινό καλοκαίρι μία συλλογή «για γυναίκες ελεύθερες, δυναμικές, ονειροπόλες και έτοιμες να παρουσιάσουν την αυθεντικότητα τους σε όλο τον κόσμο».

Πώς θα το πετύχουν αυτό; Μέσα από αέρινα φορέματα, maxi φούστες, θηλυκά crop tops, πολύχρωμα matching sets και ρετρό μαγιό που κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Το «όνειρο για ελευθερία» της Ελίνας, μετουσιώνεται σε αριστοτεχνικές δημιουργίες από πολυτελή και κομψά υφάσματα. Twinsets σε ανάλαφρες γραμμές με μοναδικά patters, ολόσωμες φόρμες με βαθιά κοψίματα στην πλάτη και εμπριμέ φορέματα στολισμένα με μοναδικά κεντήματα, όλα κομμάτια – πρωταγωνιστές στη νέα συλλογή του brand για τη σεζόν S/S 2021.

9 copy

Χωρίς καμία αμφιβολία, όμως, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν είναι συλλογή μαγιό του brand όπου φέτος το καλοκαίρι επιστρέφει δυναμικά στο είδος ρούχου που του έδωσε το εισιτήριο για το άνοιγμα του σε 5 ηπείρους, αρκετά χρόναι πριν. Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε έντονα χρώματα, εντυπωσιακά μοτίβα και λεπτομέρειες που θα μαγνητίσουν. Η σχεδιάστρια επικεντρώνεται ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες και συνδυάζει τα υφάσματα όπως εκείνη μοναδικά ξέρει. Κεντημένα κουμπιά, βελούδο και ρομαντικές δαντέλες τονίζουν τον vintage χαρακτήρα του brand ακόμα και στα μαγιό.

Ο ρομαντισμός, η κομψότητα και η θηλυκότητα συναντώνται φέτος σε μία collection με διαχρονικό χαρακτήρα και μοντέρνα αισθητική, σε μία collection που απενοχοποιεί την τρυφερότητα και την κατατάσσει στα must wear trends του φετινό καλοκαιριού. Σε μία collection για «κυρίες» και «σουσουράδες».
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 20 ολόσωμα μαγιό για ultra chic looks και στην παραλία