Oδηγός Αγοράς: 20 ολόσωμα μαγιό για ultra chic looks και στην παραλία

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 20 ολόσωμα μαγιό για ultra chic looks και στην παραλία

Eπειδή είναι Κυριακή μπορεί να είσαι ήδη στην παραλία, άρα τι πιο ταιριαστό από το να βλέπεις τα νέα μαγιό της σεζόν;

Τα μαγιό είναι μία διαχρονικά αγαπημένη αγορά κάθε γυναίκας που λατρεύει το καλοκαίρι, την ανεμελιά του και την ενέργεια που τη γεμίζει ένα μπάνιο στη θάλασσα. Είναι ταυτόχρονα και ένα fashion item που ανήκει στην ίδια κατηγορία με τα παπούτσια… «όσα και αν έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά», γι’ αυτό δεν κουραζόμαστε κάθε χρόνο να φτιάχνουμε μεγάλους Shopping Guides με τις τελευταίες τάσεις στα μαγιό, αλλά και τα σχέδια που αξίζουν την προσοχή σου. Και αυτή η περίοδος, που βρισκόμαστε λίγο πριν την «πιο όμορφη εποχή του χρόνου», είναι η κατάλληλη για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα της αγοράς.

Oι Αμερικάνοι όταν θέλουν να αναφερθούν στην έναρξη του καλοκαιριού και στην περίοδο που όλες αφιερώνουμε στην περιποίηση και στη φροντίδα του σώματός μας -κοινώς όταν αρχίζει ο εντατικός καλλωπισμός πριν τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα- αναφέρονται σε αυτήν ως «bikini season». Mάλλον γιατί με το, κατά τα άλλα πολύ αγαπητό, two-pieces είδος μαγιό νιώθουμε λίγο πιο εκτεθειμένες. Γι’ αυτό εμείς θα το λάβουμε αυτό υπόψιν μας και θα αρχίσουμε την στυλιστική μας πορεία προς το καλοκαίρι, τις διακοπές και τα μπάνια, με πιο δειλά βήματα.

olosomo leuko magio



Παρουσιάζοντας, δηλαδή, έναν super ενημερωμένο Οδηγό Αγοράς με τα 20 πιο στυλάτα ολόσωμα μαγιό από όλα τα fashion brands που λατρεύουμε, ελληνικά αλλά και διεθνή. Τα πιο κομψά στυλ οne-piece swimwear, μονόχρωμα ή και printed, με cut-outs και αθλητική γραμμή, με σοφιστικέ retro κόψιμο ή θηλυκό design που θυμίζει pin up girl, έρχονται στην παρακάτω gallery και σε προκαλούν να πατήσεις το «on» στη δική σου «εποχή των μαγιό» αποκτώντας ένα διαχρονικό κομμάτι που θα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και θα αγκαλιάζει «σωστά» τη σιλουέτα σου και αυτό το καλοκαίρι.

Με κίνδυνο να ακουστούμε υπερβολικά αισιόδοξες εν μέσω πανδημίας θα γράψουμε «Καλές Βουτιές» (και θα προσθέσουμε και το «Καλά Ψώνια» γιατί τα πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, συνήθως πηγαίνουν μαζί!)