Oι πιο bohemian τσάντες του φετινού καλοκαιριού σε προτρέπουν «να είσαι για πάντα ο εαυτός σου»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oι πιο bohemian τσάντες του φετινού καλοκαιριού σε προτρέπουν «να είσαι για πάντα ο εαυτός σου»

Mε τίτλο «Eternal Self» το ελληνικό brand, get-E.V.eN., παρουσιάζει μία συλλογή με κομψές pochettes και XL tote bags που θα θέλουν να κρατήσουν τα κορίτσια με «ελεύθερο πνεύμα» και στις διακοπές αλλά και στην πόλη.

Με boho αισθητική αλλά και πρακτικό πνεύμα, οι νέες τσάντες get-E.V.eN. χωράνε μέσα «όλο το καλοκαίρι μας» και δεν αναφερόμαστε μόνο στο μέγεθός τους αλλά και στην ανάλαφρη αύρα τους. Κομμάτια σε όλα τα μεγέθη, ρομαντικά αλλά και δυναμικά, με διαχρονικά πρωτότυπα σχέδια συνδυάζουν τα vibes των ελληνικών νησιών αλλά και τη δροσιά της πόλης το καλοκαίρι, πράγμα που μας επιτρέπει να συνδυάσουμε αυτές τις τσάντες με jean και T-shirt στο αστικό περιβάλλον αλλά και με καφτάνι και μαγιό κατά την περίοδο των διακοπών μας. Οι χειροποίητες δημιουργίες της νέας συλλογής get-E.V.eN., με τίτλο «Eternal Self»SS21 ολοκληρώνουν κάθε εμφάνισή σου από το πρωί έως το βράδυ και καλύπτουν τις αισθητικές απαιτήσεις καθεμίας που αγαπάει τις ethnic λεπτομέρειες στα summer looks της.

https://www.instagram.com/p/CPIOV4RDZWR
image00004

XL beach bags, backpacks και pochettes, με υπέροχα prints πάνω σε υφαντά, συνδυασμένα με άριστης ποιότητας δέρματα, αποτελούν μερικές από τις προτάσεις get-E.V.eN. για το φετινό καλοκαίρι. Όλη η συλλογή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείς να την συνδυάζεις χωρίς κανόνες, με απόλυτη στυλιστική ελευθερία και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων από χακί και μπορντό μέχρι neutrals και κλασικά μαυρόασπρα σχέδια.

Όποιος και αν είναι ο φετινός σου προορισμός για φέτος και όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου νησί ή το top city spot που επισκέφτηκες πρώτο μετά τη λήξη της καραντίνας, μία τσάντα get-E.V.eN. από την πιο boho συλλογή της σεζόν αρκεί για να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα, αναδεικνύοντας το δικό σου, μοναδικό στυλ και περνώντας το φετινό καλοκαίρι όπως πρέπει να περνάμε κάθε καλοκαίρι….«ελεύθερες»! Και στη ψυχή και στο σώμα!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 φαρδιά και άνετα παντελόνια για να είσαι κομψή χωρίς να ζεσταίνεσαι